Buiten is het 13 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.062 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

In de eerste paar minuten kreeg SV Braak dinsdagavond iets na 8 uur al de eerste kansen. Het schoot op de lat en uit de rebound redde de goalie. Doelman Nick van Hemert onderscheidde zich bij Well. Hij had meestal de ballen niet klemvast maar in de eerste periode hield hij alles tegen. Hij was de grote sta in de weg voor de thuisploeg.

Wesley Smits brak de ban en scoorde uit een voorzet van Youssef Chida. Zou het verzet van de tegenstander nu gebroken zijn? De thuisploeg voetbalde goed, scherp in de duels en toonde een goede mentaliteit. Deze periodetitel zouden ze niet aan zich voorbij laten gaan. De Helmondse voetballers vonden elkaar gemakkelijk. Zo toonde Sebastian Zoran zich een meester op het middenveld.
Het duurde echter nog een tijdje voordat de 2-0 viel. Romario Aveloo toonde zich de scherprechter nadat hij vrijkwam en de kans op een uitstekende manier benutte.

Het werd niet echt dreigend voor het doel van keeper Thijs Somers. Dit kwam mede door het uitstekende verdedigingswerk van SV De Braak. De achterhoede liet zich niet de kaas van zijn brood af eten en trok zijn voet in de duels dan ook niet terug. In deze wedstrijden waren er geen dissonanten bij de koploper, alle spelers voetbalden stuk voor stuk goed.

Hoewel het een sportieve wedstrijd was werd nummer 5 Niels Kraay van Well na 2 gele kaarten van het veld gestuurd. Toen was de wedstrijd gespeeld, Wesley Smits toonde zich een goede afmaker en trof nog 2 keer het doel.
Wie misschien wel de vedette van het team is dat is Kadir Budaklier. Een sterspeler rustig aan de bal, een goed overzicht en hij ziet vaak de vrijstaande man.

SV De Braak won de wedstrijd met 4-0 en dat was dik maar dan ook dik verdiend. Na de match was er een supergezellige sfeer in de kleedkamer en werd er een feestje gevierd in de kantine. Het zaterdagteam van SV De Braak is een hecht team dat uitstekend kan voetballen maar ook zeer goed is in feesten wat goed is voor de eenheid binnen het elftal.

1 reactie:

As dinsdag speelt SV de Braak voor het kampioenschap in de 4e klasse F van het zaterdagvoetbal. Aanvang 20 uur. Tegenstander SV O.S.S 1920 staat op de 2e plek in de stand.
Dus Hellemonders, kom naar de Braak en ondersteun het elftal van SV de Braak.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *