5reacties

Asieldieren zoeken een baasje


Ineens kunnen onze trouwe viervoeters in het dierenasiel belanden. Omdat hun baasjes om gezondheidsredenen of door een allergie niet meer voor hun dier kunnen zorgen. Maar ook vanwege het verhuizen naar een kleinere woning, iemands overlijden of omdat het dier op straat gevonden werd, in de steek gelaten door de vorige eigenaar.
Het dierenasiel Stichting Animal Hope Helmond (verbonden aan de Dierenambulance) zoekt in die gevallen nieuwe baasjes. In samenwerking met het asiel besteedt de weblog aandacht aan die dieren. Want met de hulp van de Helmonders die nog een plekje vrij hebben bij de haard (de centrale verwarming mag ook…) kunnen zij het asiel verlaten.
Deze asieldieren (voornamelijk honden en katten) zie en hoor je hieronder op onze filmpjes. Als een dier een nieuw baasje kreeg, lees je dat in de reacties. Het bijbehorende filmpje verdwijnt uit het log en is dan alleen hier nog te zien. Het filmpje van een ander asieldier komt ervoor in de plaats. Alle nog niet geplaatste dieren kun je hieronder blijven zien via een filmpje of een link naar dat filmpje.
Het dierenasiel doet een beroep op het grote hart van de Helmonder, waar hij niet altijd mee te koop loopt maar wat hij toch écht heeft.
Interesse in 1 van deze dieren? Bel dan de Dierenambulance (0492 – 513 971).Afgevoerd van de voorpagina
5 reacties
Reageer

Vandaag hebben we voor u de heuglijke mededeling dat de konijntjes bij de Dierenambulance inmiddels alle vier een nieuw baasje hebben gekregen.

Beste weblog lezers, ik heb begrepen dat er op de ( oude) Burgt een woning is met huisdieren die daar opgevoed worden die verwaarloosd zijn. weet de dierenambulance dit ook misschien kunnen ze dan samenwerken zou toch mooi zijn.

Het filmpje van de konijntjes is hierboven verwijderd omdat ze een nieuw baasje kregen.
En daarom staat er nu een nieuw filmpje van 4 katten die ook een baasje zoeken.

Helaas zijn Hasko, Buffy en Astra nog steeds niet geplaatst. Ze zijn nog steeds op zoek naar een baasje.

Groot nieuws. Buffy is eindelijk geplaatst en kan zijn laatste jaren slijten in een warme mand bij de kachel omringd door liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: