1reactie

Auto ramt voorgevel woning Brouwhuis


Een automobiliste is vanochtend kort voor 9 uur tegen een woonhuis aan de Rivierensingel in Brouwhuis gereden.
Zij raakte eerst 2 auto’s die daar geparkeerd stonden, vervolgens botste ze op een boom. Uiteindelijk kwam ze tot stilstand tegen de voorgevel van het huis. De voordeur van de woning ligt eruit.
De bewoners zagen het ongeluk gebeuren. Volgens de wijkagent van Brouwhuis waren er geen gewonden, maar is er wel veel schade.

Hoe het ongeval is ontstaan is onduidelijk, opmerkelijk is dat er woensdag 500 keer te hard werd gereden op de Rivierensingel in Brouwhuis. Dat bleek bij een snelheidscontrole die mede op verzoek van de bewoners werd gehouden. Van de ongeveer 1900 passanten waren er 500 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid op deze 50 km-weg rondom deze wijk was 93 km/u, zo liet de politie donderdag weten.

Afgevoerd van de voorpagina
1 reactie
Reageer

In tegenstelling tot hetgeen de wijkagent liet weten, zou de vrouw met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht zijn.
De automobiliste reed om onbekende reden in de flauwe bocht links van de weg tegen een stoeprand en schampte vervolgens een lantarenpaal. Daarna reed zij een boom op de stoep om en vervolgens tegen een geparkeerde auto waarna zij tegen de gevel en voordeur tot stilstand kwam.

Harrie Grijseels maakte de onderstaande 8 foto's van de ravage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: