4reacties

Aanval met spuitbus blijkt verzonnen


Een 13-jarige jongen uit Helmond die zaterdagavond tegenover de politie beweerde dat hij door 3 andere jongens met brandende deodorant in zijn gezicht was gesprayd (waarbij de spuitbus een soort vlammenwerper werd), heeft dat verhaal verzonnen.
Dat is gebleken uit politieonderzoek. De jongen was zaterdag aan het eind van de middag samen met een leeftijdsgenootje met een deodorantbus aan het spelen op het Welpenplein in de binnenstad. Daar is op enig moment vuur bij gekomen, waardoor het slachtoffer brandende deodorantnevel in zijn gezicht kreeg.
Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen, zie de foto. Inmiddels is hij uit het ziekenhuis ontslagen, zo hoorden wij van mensen uit zijn omgeving.
Het blijkt nu dus om een ongeluk te gaan en niet om een misdrijf. Voor de politie is hiermee de zaak afgedaan. In januari deed zich in Valkenswaard een soortgelijk verzonnen geval voor met een 11-jarige jongen.

Afgevoerd van de voorpagina
4 reacties
Reageer

en alle kinderen zijn zo puur en onschuldig..lol ze liegen allemaal, sterker nog de waarheid verdraaien is een van de vele negatieve eigenschappen die ieder mens bezit.

@LL

Die jongen heeft zich gewoon kapot geschaamd om wat er gebeurd is, zo vreemd is de reactie om erover te liegen dan niet. Niet zo snel oordelen.

Michiel van Geel

@Michiel van Geel op zondag 7 juli 2013 om 22:19:

Ik weet niet hoeveel werk de politie hiervan gaat maken, hoewel er staat dat het hiermee is afgedaan, maar in het algemeen worden ze niet vrolijker van het doen van een valse aangifte.

@ad. Als er al aangifte is gedaan... Lijkt me niet. Politie doet zijn werk ook wel zonder aangifte in dit soort gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: