53reacties

Geen KFC, maar wat willen we wel?

KFC logo Helmond

Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft geen concrete plannen om zich in Helmond te vestigen. Dat liet een woordvoerder van deze fastfoodketen ons desgevraagd weten.
Het gerucht dat de afgelopen weken vrij sterk de ronde deed ontstond waarschijnlijk omdat Helmond op de KFC-website werd aangeduid als Drive Thru locatie. Dit blijkt echter een wens van KFC en berust niet op een concreet geplande vestiging in onze stad. Wellicht werd de wens voor een KFC door Helmonders versterkt door de vader van de gedachte. De KFC-woordvoerder bleek in ieder geval blij verrast met het gerucht en wie goed kon luisteren hoorde hem denken….
Voorlopig dus geen derde grote internationale fastfoodketen in Helmond. Maar er zijn wel meer winkels/ketens/zaken die Helmonders wensen. De meest genoemde blijft natuurlijk de V&D. Zelfs wethouder Peter Tielemans dacht in maart even dat die nu toch echt weer terug ging komen.
Gezien de huidige leegstand in het winkelgebied in het centrum en de voorgenomen uitbreiding daarvan is er veel ruimte voor nieuwe zaken. Zowel voor grote ketens, zoals bijvoorbeeld de juist geopende kledingzaak Lady Sting op de Markt, maar ook voor leuke kleine speciale winkeltjes. Welke moeten er in Helmond nog komen? Noem hieronder je voorkeur en wie weet…