10reacties

Inbreker overleden na sprong in kanaal


De 46-jarige Helmonder, die vannacht zwaargewond raakte nadat hij bij de Scheepsboulevard in het water was gesprongen, is in het ziekenhuis overleden.
Kort voor half 2 vannacht kreeg de politie een melding dat er werd ingebroken bij Fitland aan de Scheepsboulevard in Suytkade. Ter plaatse spraken agenten met een beveiliger die aangaf waar de 2 verdachten waren. Bij het zien van de politieauto sprong het tweetal in het kanaal. Dat werd om 01.30 uur gemeld. Op bevel van de agenten, kwam een 35-jarige verdachte uit Geldrop uit het water. De Helmonder zwom door. Een andere eenheid reed naar de overkant van het water. Agenten zagen dat de man moeite had met zwemmen en sprongen in het kanaal om hem zo snel mogelijk uit het water te halen. De man was niet bij kennis en moest gereanimeerd worden. Een traumahelicopter uit Nijmegen assisteerde daarbij. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later op de dag overleed.
De verdachte uit Geldrop is aangehouden op verdenking van diefstal van kabels. Hij is in verzekering gesteld. De politie/rijksrecherche onderzoekt de zaak.

Afgevoerd van de voorpagina
10 reacties
Reageer

Triest:
Het ANP suggereert dat hij is verdronken omdat hij niet goed kon zwemmen.

hartstilstand gekrege

Ken dr nie mee zitten risico vant vak

Midden in de nacht in Helmond stelen is gevaarlijk, dit is al het tweede lid van het inbrekersgilde (afdeling kleintjes) dat zijn werk met de dood moet bekopen, in mei stierf zijn collega op de Mierloseweg. https://www.deweblogvanhelmond.nl/afgevoerd_van_de_voorpagina/koperdief-omgekomen-door-elektrocutie/

Sterkte aan zijn familie.

Tja, dat is natuurlijk risico van het vak. Vervelend voor zijn familie, maar eigen schuld. Gewoon werken voor je centen, zoals het hoort.

Helmond is weer een stuk veiliger geworden.

Joop van Ellende

Opgeruimd staat netjes.

inderdaad, dit is bij uitstek een plek om uw frustraties te uiten over criminelen die maar altevaak als schatjes en onschuldig neergezet worden.

A Paardekoper

ga je inbreken in een sportschool,gooi dan de gewichten weg voordat je in het kanaal springt.

vandaag gehoord dat het ging om koperdiefstal,diep en diep triest dat dit zo moet eindigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: