9reacties

Mooi of lelijk?


Op bovenstaande foto basisschool St. Trudoschool in Stiphout die deels van nieuwe kleuren is voorzien. Het Helmondse schildersbedrijf Manders Totaal bv plaatste er pontificaal een flink bord bij met de vraag "En… wat vindt u ervan?"
Voordat we daar opmerken over krijgen, intern werd dat ook al even gedacht: de kleuren op de foto zijn niet door de weblog bewerkt.

Afgevoerd van de voorpagina
9 reacties
Reageer

Ik vind dat de kleurtjes het saaie schoolgebouw wel leuk kleuren. Nu nog wat kleurrijke speeltuigen op de speelplaats...

lelijk

Heel leuk lekkere frisse en vrolijke kleurtjes

Dit is de school waar mijn twee dochters op zitten. Ikzelf vind het een hele verbetering. Eerst was het alleen maar donkergroen. In het gedeelte van het gebouw dat je op de foto ziet, zitten de kleuters en ik vind dat het daar best een beetje vrolijk mag zijn (op de rest van de school ook hoor).

Spuuglelijk. Vrolijke kleurtjes mag wel, maar dit zijn vieze kleuren die niet bij elkaar passen, vind ik. Ik dacht eerst dat het de grondverf was.

Nieuwe filiaal van de BCC?

Ik vind het er kindvriendelijk uitzien met die vrolijke kleuren. Het geeft een gezellige en vertrouwde uitstraling. Precies wat school nodig heeft.

ik vind het er wel leuk en vrolijk uit zien met die kleuren. het is immers een basis school.
afz de schilder

Plaats een nieuwe foto en kijk hoe mooi het nu geworden is !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: