13reacties

Overleden fietser uit vijver Warande gehaald


In de vijver bij de Warande is vanavond een fietser verdronken. Het slachtoffer werd door hulpverleners van de politie, brandweer en ambulancedienst uit het water gehaald. Daarna hebben zij nog geprobeerd de persoon te reanimeren. Dat mocht niet meer baten.
De hulpdiensten werden om 21.51 uur gealarmeerd. Hoe het slachtoffer in de vijver terecht is gekomen is onbekend. Of het om een man of vrouw gaat is ons op dit moment ook nog niet bekend.
Harrie Fotografie maakte de 12 onderstaande foto’s.

Afgevoerd van de voorpagina
13 reacties
Reageer

Vijver? Lijkt op de foto's het slootje bij de ingang van het wandelpad. Sterkte voor de nabestaanden.

R.i.p. ????????

@riana op maandag 28 september 2015 om 01:23:

Volgens mij is dit het pad tussen die 2vijvers in en dan kan de persoon best links of rechts uit de vijver gehaald zijn en daar neergelegd zijn.

jan van de linden (de pieper) sterkte voor de nabestaanden......

Erg om zo aan je einde te komen rust zacht jan

Waar de agent foto's aan het maken is (zie onderste foto) is de sloot. Ook daar is het afgezet. Ik neem dus aan dat het slachtoffer in de sloot is gefietst en niet 20 meter is versleept om langs de sloot te reanimeren...

Of ben ik nu gek?

De fietser die gisteravond overleed, is een 61-jarige Helmonder, zo liet de politie weten. De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk. De man reed vanaf de Jan van Brabantlaan de vijver in. Die conclusie trok de politie uit het onderzoek vannacht.
Harrie Fotografie maakte gisteravond ook de onderstaande video.

En uit de foto's (gezien de positie van de borden, het bankje en de gele afval bak) maak ik toch echt op dat het slachtoffer uit de sloot die tussen het bos en skateboard ligt wordt gehaald.

De vijvers liggen zo'n 20 meter! van waar het slachtoffer ligt vandaan.

Lijkt me toch een geval van verkeerde berichtgeving.

De hele berichtgeving is vreemd. Als je in zo'n ondiep water terecht komt verdrink je toch niet. Vermoedelijk is die man onwel geworden.

Nou, nou Evert. Daar zou ik nog maar eens goed over nadenken of je in een beetje (ondiep) water niet kunt verdrinken!

@punt-uit op maandag 28 september 2015 om 16:39:

Iemand met een beetje zwemcapaciteit en geheel helder van geest verdrinkt in die poel niet.

X jan lufjoe piepje ????

Misschien heeft deze man wel een hartstilstand gehad of is hij gevallen een paaltje geraakt en buiten westen het water in gevallen, en zo verdronken. En inderdaad als je de foto's bekijkt dan lijkt het me sterk dat hij vanaf de Jan van Brabantlaan de vijver is in gereden. Er zit behoorlijk wat afstand tussen. Lijkt me eerder dat hij de bossen is uit komen rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: