5reacties

Saskia Peters volgt raadslid Vervoort op


Saskia Peters wordt het nieuwe CDA-lid in de gemeenteraad. De voorzitter van het stembureau voor de Helmondse gemeenteraadsverkiezingen benoemde haar omdat Pieter Vervoort ontslag nam als lid van de gemeenteraad.
Zij krijgt die functie omdat zij volgens de lijstvolgorde van het CDA daarvoor in aanmerking komt, zij stond op de tiende plek. Nadat haar geloofsbrieven onderzocht en in orde zijn bevonden, zal zij tijdens de komende gemeenteraadsvergadering (3 september) worden toegelaten en vervolgens officieel beëdigd worden.
Sinds oktober 2012 (zie foto) is mevrouw ir. S.T.G.D. (Saskia) Peters-Hegeman actief als burgerlid voor het CDA in de raadscommissie Ruimtelijk Fysiek. Deze geboren en getogen Helmondse werkt als brandveiligheidsadviseur, is 30 jaar, getrouwd en woont sinds enkele jaren in Brouwhuis.

Afgevoerd van de voorpagina
5 reacties
Reageer

Succes en veel plezier.

Wat goed is komt snel.
Gefeliciteerd Saskia.
Een leukere foto van Saskia:

Ha! Bekend gezicht! :)
Veel succes Saskia!

@Ruud en Miranda: bedankt, ik ga m'n best doen!

@Marianne: Haha :P, thnx!!

Saskia Peters is beëdigd als nieuw CDA-raadslid
Vanavond tijdens de raadsvergadering nam Pieter Vervoort van het CDA afscheid als raadslid. Nadat een commissie haar geloofsbrieven onderzocht, werd Saskia Peters-Hegeman beëdigd als raadslid voor het CDA.
Saskia Peters is benoemd als lid van de commissie Middelen, ondersteuning en economie en van de Rekenkamercommissie namens de fractie CDA. De heer E.R. Luyben neemt haar plek als burgerlid over in de commissie Ruimtelijk fysiek.
Wethouder Margreet de Leeuw maakte onderstaande foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: