Sinterklaas is weer in stad


Zojuist zagen wij een belangrijk man op het Havenplein en de Markt. Een man die gelukkig niet moeilijk doet om een paar jaar langer door te werken. Een man die, gezien het aanwezige publiek, nog altijd razend populair is bij de jeugd.

Die man is Sint Nicolaas en sinds 13.00 uur weer in Helmond. Vanaf vandaag logeert de goedheiligman met zijn Zwarte Pieten voor het vijfde opeenvolgende jaar in het kasteel. Vanaf dinsdag kan iedereen hem daar weer bezoeken.

Afgevoerd van de voorpagina
0 reacties
Reageer

Gelukkig mag de sint in Nederland en dus in Helmond gewoon met kruis op zijn mijter en zijn tabberd verschijnen. Bij onze zuiderburen in België is met name door aandrang van de Moslims dit teken dat hoort bij een bisschop (van Myra, weet je wel) al moeten verdwijnen. Of gaat dat hier ook nog eens gebeuren?

Michael Rieter

Vanmiddag alleen maar heel veel blije kindergezichtjes en dus tevreden ouders gezien. Een leuk en gezellig programma. Mijn complimenten voor de organisatie.

Gelukkig was het gisteren net op tijd goed weer, was lekker druk.

Ik wil Sinterklaas, de Zwarte Pieten, Jacona, Circus Renz en de vrijwilligers van het Kasteel van Helmond en overige betrokkenen bedanken voor hun inzet waardoor wij een hele fijne middag gehad hebben. De kinderen hebben genoten maar ook de ouders !

Zojuist kregen we onderstaande foto's van de Sinterklaasviering vanavond in de St. Lambertuskerk. Deze werden ons door Robert toegestuurd, waarvoor onze dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: