6reacties

Wandel nu al door de nieuwe Knip (video)


Na een jarenlange voorbereiding gaat het Dr.-Knippenbergcollege deze maand daadwerkelijk starten met de bouw van hun nieuwe school. Een modern onderwijsgebouw op Campus de Braak dat een prikkelende omgeving moet gaan worden voor zowel de leerlingen als de medewerkers.
De eerste impressies van het ontwerp van architectenbureau RoosRos waren inmiddels te zien op de website, maar nu is er een video gemaakt waarin je in feite al virtueel door dit gebouw kunt lopen. Onderaan staat die ‘wandelvideo’. .

Vorige week was op de ‘oude’ Knip de startbijeenkomst voor alle partijen die direct bij de uitvoering van de bouw betrokken zijn. Denk daarbij aan onder meer architecten, adviseurs, aannemers, installateurs en natuurlijk een afvaardiging van de school.
Ook de eerste bouwvergadering heeft inmiddels plaatsgevonden. Belangrijkste nieuws uit die vergadering (zo laat de woordvoerder van de Knip weten) is dat de eerste bouwactiviteiten nog dit jaar te zien zullen zijn. Na de kerstvakantie gaan vervolgens de funderingswerkzaamheden plaatsvinden. De planning is dat de nieuw Knip in april 2021 wordt opgeleverd. 
1
2

Afgevoerd van de voorpagina
6 reacties
Reageer

Wie Betaald Dat?

ziet er te gelikt uit: zo zonder leerlingen, zonder fietsen, zonder parkeerplaatsen.

Och, ik had een onvergetelijke tijd in de houten noodgebouwen.
Had toch wel een aparte sfeer.

Willem de Kei

willem de kei

Wie dat betaald? Jij,ik en nog een heleboel andere mensen. Da's al zo sinds je belasting betaald. Dat weten we nu toch wel?

niet betaald maar betaalt.
Ga terug naar de Knip :-)

willem de kei

Prachtig pand. Mooie impressie. Aanwinst. Waar we voor naar de impressie keken, was helaas niets van zichtbaar. Hoe staat het met de Toegankelijkheid. Helaas hier over de ingang en door de kozijnen zwevend. Hoe ziet bijvoorbeeld de voordeur eruit? Laten we leren van ons laatste schoolgebouw en ons op de toekomst voorbereiden. Hoe gaan de tussendeuren en is er een lift? Kan men de buitenruimte boven bijvoorbeeld ook bereiken? Hopend dat ook de sfeerimpressies in de toekomst meer inclusief gaan worden.
Succes Knip !

d of t, je snapt het niet.
Cap de kei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: