1reactie

SPV – Bruheze, niet goed wel sportief


SPV tegen Bruheze vanmiddag in Vlierden was een wedstrijd die niet echt een wedstrijd werd. Een sportieve match maar het had van beide kanten wel wat venijniger gemogen. Het was niet bijster goed.
De eerste 7 minuten waren voor SPV met een mooi kansje voor Toon van Lierop. Het thuispubliek sprong op maar dit feest ging niet door, het bleef 0-0.
Daarna kreeg Bruheze een licht veldoverwicht, maar de 0-1 in de 37ste minuut koel ingeschoten door Niels van Kraaij viel uit het niets. Saillant detail is dat Van Kraaij pas een week terug was vanwege de studie uit Spanje en hij was nu dus al belangrijk.
Er was hoop dat het spel aan beide kanten wat beter zou worden maar dat bleek loos alarm. Er gebeurde in de eerste helft weinig sensationeels al moet gezegd worden dat Johan van Lierop van Bruheze een goed schot in de benen heeft.

De tweede helft begon weer heel gezapig, good old Leon Swinkels viel in de 68ste minuut in en scoorde 3 minuten daarna de 1-1. Hij gaf de thuisploeg wat meer cachet en de thuisploeg was voor de rest van de match de betere ploeg.
Er waren nog wat mogelijkheden over en weer met nog 2 belangrijke momenten. Johan van Lierop schoot de bal nog op de lat voor Bruheze (zie de foto rechtsboven) en Swinkels deed hetzelfde voor SPV na een goeie redding van Kevin Cox van de uitploeg die uitstekend keepte.

De eerste helft was voor Bruheze en de tweede voor SPV, al met al een terechte uitslag. Een prima uitgangspunt voor beide teams om de competitie te vervolgen.

Amateurvoetbal
1 reactie
Reageer

Pfff, spannend artikel hoor, gesponsord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: