11reacties

Rob bezocht 'Het Testament van de Hond'


Gisteravond ging in het Annatheater de voorstelling 'Het Testament van de Hond' van Toneelgroep Vreemd Beest in première. Fotograaf Rob Sep was er bij.

Fotograaf op bezoek bij
11 reacties
Reageer

En was het iets?

Meer door mij gemaakte foto's zijn te bekijken op:
http://www.fotosep.nl/

Het was een fantastische avond. Het publiek was laaiend enthousiast. En er komen gelukkig nog een paar voorstellingen! Zie: http://www.annatheater.nl

Een super voorstelling, zeker een aanrader! Heerlijke avond gehad, lof voor de spelers die zo'n leuk stuk neerzetten!

Ik ben wel nieuwsgierig gemaakt. Misschien toch maar eens naar toe gaan!

Nog DRIE voorstellingen te gaan. a.s. Dinsdag, vrijdag en zaterdag moet het gaan gebeuren.
Als die net zo prachtig worden gaat het publiek dolenthousiast het Annatheater een warm hart toedragen, daar ben ik van overtuigd.
Groeten van Ruud

Niet verder vertellen; maar deze bijzondere theaterproductie wordt waarschijnlijk uitgekozen om in mei van dit jaar ook op Curacao te laten spelen.
Iedereen kan dan ook daar komen kijken; Schouwburg Luna Blou Willemstad. Voor wie niet kan wachten; in Helmond dus nog te zien op 8-11-12 febr.

@ruud
Geweldig als een Helmonds toneelgezelschap helemaal naar Curacao gaat voor een voorstelling.
Voor de jury: Ik ben zelf niet zo'n theaterdier, maar hoorde van iemand die bij de première was dat de voorstelling geweldig was.

Afgelopen dinsdag was er weer een voorstelling en de reacties van het publiek zorgen ervoor dat de spelersgroep van Vreemd Beest vleugels heeft gekregen.
Komende vrijdag en zaterdag de laatste twee voorstellingen in Nederland en wel in het Annatheater. Daarna: Hellemond goes INTERNATIONAL....

LAATSTE NIEUWS: voorstelling a.s. zaterdag is de laatste in het Annatheater. Met ter afsluiting een AFTER PARTY met muziekgroep Mini Choise. Dat loopt door tot in de kleine uurtjes. Wie dat niet wil missen moet er bij zijn.

Goede PR van en voor Hakvoort !!!
Gaat dat zien !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: