Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.173 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

11 reacties:

En was het iets?

Beantwoorden

Meer door mij gemaakte foto’s zijn te bekijken op:
http://www.fotosep.nl/

Beantwoorden

Het was een fantastische avond. Het publiek was laaiend enthousiast. En er komen gelukkig nog een paar voorstellingen! Zie: http://www.annatheater.nl

Beantwoorden

Een super voorstelling, zeker een aanrader! Heerlijke avond gehad, lof voor de spelers die zo’n leuk stuk neerzetten!

Beantwoorden

Ik ben wel nieuwsgierig gemaakt. Misschien toch maar eens naar toe gaan!

Beantwoorden

Nog DRIE voorstellingen te gaan. a.s. Dinsdag, vrijdag en zaterdag moet het gaan gebeuren.
Als die net zo prachtig worden gaat het publiek dolenthousiast het Annatheater een warm hart toedragen, daar ben ik van overtuigd.
Groeten van Ruud

Beantwoorden

Niet verder vertellen; maar deze bijzondere theaterproductie wordt waarschijnlijk uitgekozen om in mei van dit jaar ook op Curacao te laten spelen.
Iedereen kan dan ook daar komen kijken; Schouwburg Luna Blou Willemstad. Voor wie niet kan wachten; in Helmond dus nog te zien op 8-11-12 febr.

Beantwoorden

@ruud
Geweldig als een Helmonds toneelgezelschap helemaal naar Curacao gaat voor een voorstelling.
Voor de jury: Ik ben zelf niet zo’n theaterdier, maar hoorde van iemand die bij de première was dat de voorstelling geweldig was.

Beantwoorden

Afgelopen dinsdag was er weer een voorstelling en de reacties van het publiek zorgen ervoor dat de spelersgroep van Vreemd Beest vleugels heeft gekregen.
Komende vrijdag en zaterdag de laatste twee voorstellingen in Nederland en wel in het Annatheater. Daarna: Hellemond goes INTERNATIONAL….

Beantwoorden

LAATSTE NIEUWS: voorstelling a.s. zaterdag is de laatste in het Annatheater. Met ter afsluiting een AFTER PARTY met muziekgroep Mini Choise. Dat loopt door tot in de kleine uurtjes. Wie dat niet wil missen moet er bij zijn.

Beantwoorden

Goede PR van en voor Hakvoort !!!
Gaat dat zien !!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *