Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.982 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Fotograaf op bezoek bij

Voor deze rubriek gaan fotografen naar een Helmonds evenement of thema. Heb jij ook interesse zo’n serie te maken, mail ons op [email protected]

3reacties

B&W en diverse gemeenteraadsleden bezochten vandaag ’t Haagje. John van Lierop was erbij en maakte de onderstaande foto’s.
Zoals je op dit filmpjeĀ kunt zien was Berry Smits er bij een soortgelijk bezoek in 1997 ook al bij. “Het is heel goed voor een gemeentebestuur om onder de mensen te komen”, zei de toenmalige burgemeester Wim van Elk destijds.

Lees verder »

31reacties

Woensdag opent wethouder Frans Stienen officieel het Markiesveld, zie dezeĀ impressie (pdf)Ā van het ontwerp. FotografenĀ Harrie FotografieĀ en Vico Hoozemans gingen deze speelplek (die al gebruikt wordt) alvast kieken.

Lees verder »

2reacties

Na de 25e editie in 2014 ging vandaag de 26e truckrun van Truckers Day Stiphout van start op Automotive Campus. Harrie FotografieĀ was er weer bij.

Lees verder »

8reacties

Gisteravond was de aangekondigde AA-Side reĆ¼nie rondom de wedstrijd Helmond Sport – RKC Waalwijk (1-0). Fotograaf John van Lierop was erbij.

Lees verder »