Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.886 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking was er vandaag (de 25e) weer de jaarlijkse Truckers Day Stiphout. Omdat het de 25e editie was, werd de voorzitter vanochtend al koninklijk onderscheiden én reden de bijna 200 luid claxonnerende vrachtwagens eenmalig door elke Helmondse wijk. Wie dat niet heeft gehoord, is doof óf verbleef ver buiten de gemeentegrenzen. Met zijn 6 meter hoog statief was Harrie Fotografie bij de start en de lunch na afloop.

3 reacties:

Altijd zo leuk als ze langs komen tuuteren! Weer flink staan zwaaien hier langs de Engelseweg 🙂

Beantwoorden

Het was overal goed te horen. Kan me indenken dat niet iedereen hier even blij mee is. Zat lekker te genieten op een bank in het park bij het kasteel, in het zonnetje. Toen vond ik dat ik gestoord werd. Maar goed dat overleef ik wel als oude brommende knar!

Beantwoorden

Ik kan ook goed begrijpen dat veel mensen het vervelend vinden en helemaal als ze onverwachts je pad kruisen, maar als je begrijpt dat al die kinderen en gehandicapten de dag van hun leven hebben, kun je niet anders dan die boosheid vergeten. 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *