Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.144 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Harrie fotografeert ‘t vanuit de hoogte

3reacties

Voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking was er vandaag (de 25e) weer de jaarlijkse Truckers Day Stiphout. Omdat het de 25e editie was, werd de voorzitter vanochtend al koninklijk onderscheiden én reden de bijna 200 luid claxonnerende vrachtwagens eenmalig door elke Helmondse wijk. Wie dat niet heeft gehoord, is doof óf verbleef ver buiten de gemeentegrenzen. Met zijn 6 meter hoog statief was Harrie Fotografie bij de start en de lunch na afloop.

Lees verder »

1reactie

Vandaag was het jaarlijkse Rondje Helmond. Een recordaantal van zo’n 1.400 deelnemers fietste langs de mooie en groene plekjes van Helmond. Naast de vele start-, finish- en rustpunten had de Stichting Helmond San Marcos (de 2.000ste volger van de weblog op Twitter) in de 45 kilometer lange fietsroute een mysteriepost bij Sluis 9.
Met een 6 meter hoog statief fotografeerde Harrie Fotografie dit fietsevenement.

Lees verder »

9reacties

Vanochtend werd het stationsgebouw en de fietsenstalling officieel geopend. Met een statief van 6 meter hoog fotografeert Harrie Fotografie het Helmondse voortaan ook vanuit de hoogte. Zijn eerste serie van de Cacaofabiek viel in de smaak, daarom gaat de weblog zijn foto’s uit de hoogte vaker plaatsen.

Lees verder »