Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.885 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vandaag was het jaarlijkse Rondje Helmond. Een recordaantal van zo’n 1.400 deelnemers fietste langs de mooie en groene plekjes van Helmond. Naast de vele start-, finish- en rustpunten had de Stichting Helmond San Marcos (de 2.000ste volger van de weblog op Twitter) in de 45 kilometer lange fietsroute een mysteriepost bij Sluis 9.
Met een 6 meter hoog statief fotografeerde Harrie Fotografie dit fietsevenement.

1 reactie:

Mevrouw Van Rijen wint de fiets van Rondje Helmond
Zoals hierboven al te lezen, deden op zondag 4 mei dit jaar een record aantal van 1400 fietsers mee aan Fietsevenement Rondje Helmond.
Fietsers die de hele route reden, alle rebusletters verzamelden daar het woord ijsvogeltjesparadijs van puzzelden en de slagzin creatief afmaakten, deden mee in de race om de fiets. Mevrouw Van Rijen uit Helmond was de gelukkige. Zij won de fiets met haar allesomvattende zin: Fietsevenement Rondje Helmond is elk jaar verrassend anders, we zagen sluis 7, ’t fluitenkruid, een eenzame toren. Het vlaggetje in de wind, ik voel me herboren.
Vandaag kreeg zij haar spiksplinternieuwe fiets die Henk van Rooij Fietsen ook dit jaar weer ter beschikking stelde. Ze was blij met haar nieuwe aanwinst. ‘Toen ik opgebeld werd door Peter-Paul van Meerwijk en hoorde dat ik de winnares van de Union fiets was, heb ik letterlijk een gat in de lucht gesprongen’.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *