Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.287 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

B&W en diverse gemeenteraadsleden bezochten vandaag ‘t Haagje. John van Lierop was erbij en maakte de onderstaande foto’s.
Zoals je op dit filmpje kunt zien was Berry Smits er bij een soortgelijk bezoek in 1997 ook al bij. “Het is heel goed voor een gemeentebestuur om onder de mensen te komen”, zei de toenmalige burgemeester Wim van Elk destijds.

3 reacties:

Ooei, hebben ze nog wielen onder de auto,s zitten,??????????????

Beantwoorden

Kijk maar is aan wat ze daar voor speeltuinen aanleggen 4 stuks ik een straal van een kilometer terwijl alles alles keer op keer wordt vernield en als je hier bij ons in de wijk een glijbaan aanvraagd, wordt het meteen afgewezen omdat er natuurlijke speelgelegenheid genoeg is jazeker die kinderen hier moeten maar ik een plataan klimmen die van rottigheid omvalt ik zeg weer super bezig gemeente helmond????

Beantwoorden
Jeffrey van Moorsel

Wat zijn ze oud geworden. De ambtenaren en de bestuurders. Wit, grijs. Gelukkig is Helmond-West daarentegen kleurrijk en jong gebleven. Een harde dobber is en blijft het, het WOP Helmond-West, een zorgdossier en waar blijven de woningen die beloofd zijn? En hoe Eco worden ze nu precies, zoals toegezegd?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *