10reacties

Peter W bedankt!


Vandaag helaas een minder prettig bericht: Peter W is gestopt als medewerker van De weblog van Helmond. Vandaag op de kop af 50 maanden geleden begon hij bij de weblog, de man die de rubrieken GGGNaw en Vruuger en menig vraag in De kennisquiz over Helmond bedacht én invulling gaf. En alsof hij daar nog niet genoeg werk aan had, vele foto’s op de weblog zijn van zijn hand. (Dat er door zijn vertrek een vacature bij de weblog is ontstaan moge duidelijk zijn.) Gelukkig blijft Peter W actief op zijn eigen weblog. Zodoende kan een ieder van zijn pennenvruchten blijven genieten.

Peter W, bedankt voor 4 jaar bloggen. Zonder jou was De weblog van Helmond niet wat die nu is.
Deze is voor jou:

Navelstaren
10 reacties
Reageer

Peter bedankt voor al je leuke bijdragen aan dit weblog.

@Peter W te H
Ik miste je gisterenavond al bij het Zevercafé van Haw Ut Hellemonds. Of er een link is?
In ieder geval hartelijk dank voor je langdurige en vele bijdrages. Als (cultuur)historisch geïnteresseerde volgde ik o.a. Naw en Vruuger maar ook de kwis altijd met veel plezier. Zal niet makkelijk zijn een opvolger voor jou te vinden.
Nogmaals bedankt.

Michael Rieter

Peter,
Bedankt. Net als Michael was ik altijd aangenaam verrast met de bijdrage 'Naw en Vruuger'. Ik zal het missen.
Betekent dit nu dat al die ouderen die niet beschikken over internet, maar wel geïnteresseerd zijn in Helmond, jouw bijdrages in dit kader voorgeschoteld gaan krijgen tijdens de 'Helmondse Middagen' die jij gaat houden in al die verzorgingstehuizen?
Tot ziens!

Ha Peter W,
Jouw bijdragen zullen gemist worden, dat is zeker. Maar jou kennende vul je de vrijgekomen tijd alweer snel op met een andere taak (naast al je bezigheden) t.g.v. Helmond.

groet,
Angelique

@Peter,
Hoi Peter, jammer dat je gaat maar dank voor al je werk, inzet & meedenken! We komen elkaar vast weer ergens tegen!

@Peter:ik heb mij altijd al verbaasd over jouw vele activiteiten,alleen al een weblog bijhouden,dag-in,dag-uit,is al een hele opgave.Daarnaast je werkzaamheden voor de Huurdersbelangenvereniging,de weblog van Helmond en al die dingen die ik niet weet. Het kan allemaal wat te veel worden voor een mens.Ik blijf je natuurlijk volgen. Het ga je goed!

Snik.

En natuurlijk pakt niemand je (de allereerste) tegel in de Catwalk of fame meer af.

Peter wat is dat nou ga je met pensioen? De weblog en alle loggers zullen je missen. Bedankt voor al je inzet.
Groetjes Helga

Hoi Peter, bedankt voor alle leuke foto's en andere wetenswaardigheden op deze weblog. En natuurlijk voor de gezellige prijsuitreikingen bij de Velvet Lounge.

Groetjes
Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: