Buiten is het 14 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.799 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Vandaag helaas een minder prettig bericht: Peter W is gestopt als medewerker van De weblog van Helmond. Vandaag op de kop af 50 maanden geleden begon hij bij de weblog, de man die de rubrieken GGGNaw en Vruuger en menig vraag in De kennisquiz over Helmond bedacht én invulling gaf. En alsof hij daar nog niet genoeg werk aan had, vele foto’s op de weblog zijn van zijn hand. (Dat er door zijn vertrek een vacature bij de weblog is ontstaan moge duidelijk zijn.) Gelukkig blijft Peter W actief op zijn eigen weblog. Zodoende kan een ieder van zijn pennenvruchten blijven genieten.

Peter W, bedankt voor 4 jaar bloggen. Zonder jou was De weblog van Helmond niet wat die nu is.
Deze is voor jou:

10 reacties:

Peter bedankt voor al je leuke bijdragen aan dit weblog.

Beantwoorden

@Peter W te H
Ik miste je gisterenavond al bij het Zevercafé van Haw Ut Hellemonds. Of er een link is?
In ieder geval hartelijk dank voor je langdurige en vele bijdrages. Als (cultuur)historisch geïnteresseerde volgde ik o.a. Naw en Vruuger maar ook de kwis altijd met veel plezier. Zal niet makkelijk zijn een opvolger voor jou te vinden.
Nogmaals bedankt.

Beantwoorden

Peter,
Bedankt. Net als Michael was ik altijd aangenaam verrast met de bijdrage ‘Naw en Vruuger’. Ik zal het missen.
Betekent dit nu dat al die ouderen die niet beschikken over internet, maar wel geïnteresseerd zijn in Helmond, jouw bijdrages in dit kader voorgeschoteld gaan krijgen tijdens de ‘Helmondse Middagen’ die jij gaat houden in al die verzorgingstehuizen?
Tot ziens!

Beantwoorden

Ha Peter W,
Jouw bijdragen zullen gemist worden, dat is zeker. Maar jou kennende vul je de vrijgekomen tijd alweer snel op met een andere taak (naast al je bezigheden) t.g.v. Helmond.

groet,
Angelique

Beantwoorden

@Peter,
Hoi Peter, jammer dat je gaat maar dank voor al je werk, inzet & meedenken! We komen elkaar vast weer ergens tegen!

Beantwoorden

@Peter:ik heb mij altijd al verbaasd over jouw vele activiteiten,alleen al een weblog bijhouden,dag-in,dag-uit,is al een hele opgave.Daarnaast je werkzaamheden voor de Huurdersbelangenvereniging,de weblog van Helmond en al die dingen die ik niet weet. Het kan allemaal wat te veel worden voor een mens.Ik blijf je natuurlijk volgen. Het ga je goed!

Beantwoorden

Snik.

Beantwoorden

En natuurlijk pakt niemand je (de allereerste) tegel in de Catwalk of fame meer af.

Beantwoorden

Peter wat is dat nou ga je met pensioen? De weblog en alle loggers zullen je missen. Bedankt voor al je inzet.
Groetjes Helga

Beantwoorden

Hoi Peter, bedankt voor alle leuke foto’s en andere wetenswaardigheden op deze weblog. En natuurlijk voor de gezellige prijsuitreikingen bij de Velvet Lounge.

Groetjes
Ellen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *