503reacties

Nieuw Helmonds Nieuws 2008/2009

Nieuw Helmonds Nieuws uit en over HelmondRegelmatig ontvangen wij persberichten over wat er in de gemeente Helmond te gebeuren staat of gebeurd is. Veel van die berichten zijn (in onze ogen) niet bruikbaar voor een nieuw log omdat we denken dat ze weinig of geen Helmondse tongen zullen losmaken. Dergelijke berichten lieten we daarom altijd ongebruikt. Maar vaak betreft het wel nieuws dat later die dag (of de dag erna) bij Omroep Brabant en/of het Eindhovens Dagblad verschijnt omdat zij dezelfde persberichten krijgen.
Vanaf vandaag gaan we daarom die berichten in de reacties onder dit log plaatsen. Zeker niet met het idee dat we je daarmee een volledig overzicht van het Helmonds nieuws bieden, maar meer vanuit de gedachte ‘waarom niet delen wat wij al weten’.

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij ergens een bericht opvangt dat én de moeite én feitelijk Helmonds nieuws is. Hieronder is daarvoor de plek. Plaats dat nieuws dan zonder je eigen mening in de reactie. Heb je er een mening over, dan plaats je die in een nieuwe reactie daaronder. Zo blijft nieuws & mening gescheiden.
Berichten over aankomende evenementen plaats je (zoals altijd) nog steeds in het log Zet je evenement op de agenda. Betreft het roddel en niet echt hard nieuws dan blijft Helmonds Eigen RoddelRubriek de aangewezen plek.

Omdat we zojuist weer nieuw Helmonds nieuws binnenkregen, kunnen we dat al meteen als eerste plaatsen.