11reacties

De weblog in december


Tot 1 januari (en daarna) verschijnen columns, quizvragen, gastblogs en dergelijke gewoon op de weblog. Maar omdat de redactie van het Helmonds nieuws op vakantie is (zelf beweren ze dat ze voor een verhaal ergens ver weg op locatie moeten…), zal de nieuwsrubriek in de decembermaand ontbreken.
Zoals altijd is de webmaster er wel, zodat de rest normaal doorloopt. Wil je als gastblogger een opiniërend stuk van ± 400 woorden schrijven over een Helmonds onderwerp dat je hier mist? Mail dat dan naar post@deweblog.nl.

Nieuw Helmonds nieuws
11 reacties
Reageer

Fijne werkvakantie jongens. ;)
En gezond weer terug !!

Potverdikke, als je je werk serieus neemt neem je geen 4 weken vakantie. Of is de redactie een samenstelling van ambtenaren van de gemeente Helmond. Die doen namelijk ook dat ze het hele jaar door heel nuttig en vooral hard werken.

Fijne vakantie. Het is maar het nieuwsonderdeel dat op vakantie gaat, Stef, de rest gaat gewoon door.

Iedereen heeft recht op vakantie. Dus!
Maar is dit niet een slechte "timing" nu de weblog a.s. maandag wordt voorgedragen als Helmonder van het Jaar?

Als je maar op tijd terug bent voor de bekendmaking!!!! Fijne vakantie enne................ we lezen het wel!

Prettige vakantie, jongens en meisje :-)

Op tijd terug hoor (en gezond, en uitgerust!) voor de prijs Helmonder van het Jaar!

Mirjam van der Pijl

Jammer dat er niet 1 of 2 vaste bezoekers de taak van nieuwsposter kunnen overnemen. Wellicht volgende keer

@Henk dat kan altijd, gewoon hier als reactie plaatsen:

Vrijdag 31 november j.l. werd winkelcentrum De Bus officieel heropenend door burgemeester Elly Blanksma, en het nieuws van deze feestelijke heropening is zeker niet onopgemerkt gebleven.

Afgelopen nacht hebben criminelen namelijk geprobeerd vroegtijdig inkopen te doen voor de feestdagen door een plofkraak te plegen bij een geldautomaat bij een ingang van het winkelcentrum de Bus.

De politie onderzoekt nog wat er precies gebeurde...

In ander nieuws, meeste aantal tweets voor 2014 is gewonnen door.........

De Jan van Brabant College vestiging Molenstraat, gefeliciteerd!

En qua dichtheid en na zorgvuldig 'kijken' is Gemeente Helmond / Boscotondo geëindigd op de 2e plaats, hierbij feliciteer ik dan ook de gemeente Helmond.

Bron:
https://a.tiles.mapbox.com/v4/enf.c3a2de35.html?access_token=pk.eyJ1IjoiZW5mIiwiYSI6IkNJek92bnMifQ.xn2_Uj9RkYTGRuCGg4DXZQ#17/51.47913/5.65573

Via:
https://www.mapbox.com/blog/twitter-map-every-tweet/

Sinds gisteren is de redactie van het Helmonds nieuws weer terug in Helmond. We schreven hierboven dat ze op vakantie waren terwijl ze zelf beweerden voor een verhaal ergens ver weg op locatie te moeten.
Middels het artikel Helmond Sport voetbalacademie in Gambia heeft de nieuwsredactie naar ons idee hun gelijk aangetoond. Dat zij daarbij mogelijk een paar verloren uurtjes genoten hebben van de Gambiaanse zon, is begrijpelijk. Laten we het daarom (zoals case schreef) een werkvakantie noemen. Dank voor de fijne vakantiewensen.

@Stef op zaterdag 29 november 2014 om 23:05:
Gezien het Gambia-artikel zul je het hopelijk met ons eens zijn dat het dit jaar geen 4 weken vakantie was. Daarbij verschenen de columns, quizvragen, gastblogs en dergelijke ondertussen zoals aangekondigd gewoon op de weblog.
We zijn geen ambtenaren van de gemeente. Iedereen die iets voor de weblog doet, is een vrijwilliger die dat voor zijn of haar plezier doet en daarvoor geen cent krijgt (ook geen onkostenvergoeding).

@Henk op donderdag 4 december 2014 om 13:48:
Zoals Patrick al aangaf, kun je Nieuw Helmonds nieuws dat je nog niet in de andere media zag, altijd als reactie onder het het betreffende nieuwslog van die maand zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: