Buiten is het 17 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.973 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Tot 1 januari (en daarna) verschijnen columns, quizvragen, gastblogs en dergelijke gewoon op de weblog. Maar omdat de redactie van het Helmonds nieuws op vakantie is (zelf beweren ze dat ze voor een verhaal ergens ver weg op locatie moeten…), zal de nieuwsrubriek in de decembermaand ontbreken.
Zoals altijd is de webmaster er wel, zodat de rest normaal doorloopt. Wil je als gastblogger een opiniĆ«rend stuk van Ā± 400 woordenĀ schrijven over een Helmonds onderwerp dat je hier mist? Mail dat dan naar [email protected].

11 reacties:

Fijne werkvakantie jongens. šŸ˜‰
En gezond weer terug !!

Beantwoorden

Potverdikke, als je je werk serieus neemt neem je geen 4 weken vakantie. Of is de redactie een samenstelling van ambtenaren van de gemeente Helmond. Die doen namelijk ook dat ze het hele jaar door heel nuttig en vooral hard werken.

Beantwoorden

Fijne vakantie. Het is maar het nieuwsonderdeel dat op vakantie gaat, Stef, de rest gaat gewoon door.

Beantwoorden

Iedereen heeft recht op vakantie. Dus!
Maar is dit niet een slechte “timing” nu de weblog a.s. maandag wordt voorgedragen als Helmonder van het Jaar?

Beantwoorden

Als je maar op tijd terug bent voor de bekendmaking!!!! Fijne vakantie enne……………. we lezen het wel!

Beantwoorden

Prettige vakantie, jongens en meisje šŸ™‚

Beantwoorden

Op tijd terug hoor (en gezond, en uitgerust!) voor de prijs Helmonder van het Jaar!

Beantwoorden
Mirjam van der Pijl

Jammer dat er niet 1 of 2 vaste bezoekers de taak van nieuwsposter kunnen overnemen. Wellicht volgende keer

Beantwoorden

@Henk dat kan altijd, gewoon hier als reactie plaatsen:

Vrijdag 31 november j.l. werd winkelcentrum De Bus officieel heropenend door burgemeester Elly Blanksma, en het nieuws van deze feestelijke heropening is zeker niet onopgemerkt gebleven.

Afgelopen nacht hebben criminelen namelijk geprobeerd vroegtijdig inkopen te doen voor de feestdagen door een plofkraak te plegen bij een geldautomaat bij een ingang van het winkelcentrum de Bus.

De politie onderzoekt nog wat er precies gebeurde…

Beantwoorden

In ander nieuws, meeste aantal tweets voor 2014 is gewonnen door………

De Jan van Brabant College vestiging Molenstraat, gefeliciteerd!

En qua dichtheid en na zorgvuldig ‘kijken’ is Gemeente Helmond / Boscotondo geĆ«indigd op de 2e plaats, hierbij feliciteer ik dan ook de gemeente Helmond.

Bron:
https://a.tiles.mapbox.com/v4/enf.c3a2de35.html?access_token=pk.eyJ1IjoiZW5mIiwiYSI6IkNJek92bnMifQ.xn2_Uj9RkYTGRuCGg4DXZQ#17/51.47913/5.65573

Via:
https://www.mapbox.com/blog/twitter-map-every-tweet/

Beantwoorden

Sinds gisteren is de redactie van het Helmonds nieuws weer terug in Helmond. We schreven hierboven dat ze op vakantie waren terwijl ze zelf beweerden voor een verhaal ergens ver weg op locatie te moeten.
Middels het artikel Helmond Sport voetbalacademie in Gambia heeft de nieuwsredactie naar ons idee hun gelijk aangetoond. Dat zij daarbij mogelijk een paar verloren uurtjes genoten hebben van de Gambiaanse zon, is begrijpelijk. Laten we het daarom (zoals case schreef) een werkvakantie noemen. Dank voor de fijne vakantiewensen.

@Stef op zaterdag 29 november 2014 om 23:05:
Gezien het Gambia-artikel zul je het hopelijk met ons eens zijn dat het dit jaar geen 4 weken vakantie was. Daarbij verschenen de columns, quizvragen, gastblogs en dergelijke ondertussen zoals aangekondigd gewoon op de weblog.
We zijn geen ambtenaren van de gemeente. Iedereen die iets voor de weblog doet, is een vrijwilliger die dat voor zijn of haar plezier doet en daarvoor geen cent krijgt (ook geen onkostenvergoeding).

@Henk op donderdag 4 december 2014 om 13:48:
Zoals Patrick al aangaf, kun je Nieuw Helmonds nieuws dat je nog niet in de andere media zag, altijd als reactie onder het het betreffende nieuwslog van die maand zetten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *