4reacties

Je kapotte fietsverlichting gratis laten maken


Met het ingaan van de wintertijd gaat Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Helmond weer fietsverlichtingsacties houden. Komende zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen fietsers voor het controleren en (zo nodig) gratis repareren van de fietsverlichting terecht op de parkeerplaats bij supermarkt Jan Linders aan de Dijksestraat. Op vrijdag 10 en 17 november is die mogelijkheid er bij het centraal station van 16.00 uur tot 18.00 uur . Iedereen is van harte welkom.
Het gaat bij het controleren van de fietsverlichting om publieksvriendelijke acties. “Maar na deze acties gaat de politie streng handhaven en de mogelijke bekeuring is dan bepaald niet gratis” zo meldt VVN-Helmond. En dat bleek op een maandagochtend in januari toen 42 fietsers een bekeuring kregen.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

kapot achterlicht ,ga maar achter criminelen aan ,ja jullie politie doe je beter voor de nederlandsche mens ,rot op met je verekkte achterlicht

Hennie Pennings

We hebben dit als Repaircafe Rijpelberg de afgelopen jaren ook aangeboden. Komt helemaal niemand op af terwijl het wemelt van de onverlichte fietsen. Misschien is zeer strikt handhaven door politie wel de beste oplossing.

Er fietsen meer mensen zonder licht dan met...
Als de blauwe willen schrijven ze er zo een paar honderd op, op een schooldag welteverstaan. En vergeet sport verenigingen niet, ik zie het dagelijks...

Hoezo, "Bekeuring bepaald niet gratis"? Die krijg je nooit gratis want je moet altijd administratiekosten betalen.

Erwin Schilstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: