Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.466 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Met het ingaan van de wintertijd gaat Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Helmond weer fietsverlichtingsacties houden. Komende zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen fietsers voor het controleren en (zo nodig) gratis repareren van de fietsverlichting terecht op de parkeerplaats bij supermarkt Jan Linders aan de Dijksestraat. Op vrijdag 10 en 17 november is die mogelijkheid er bij het centraal station van 16.00 uur tot 18.00 uur . Iedereen is van harte welkom.
Het gaat bij het controleren van de fietsverlichting om publieksvriendelijke acties. “Maar na deze acties gaat de politie streng handhaven en de mogelijke bekeuring is dan bepaald niet gratis” zo meldt VVN-Helmond. En dat bleek op een maandagochtend in januari toen 42 fietsers een bekeuring kregen.

4 reacties:

kapot achterlicht ,ga maar achter criminelen aan ,ja jullie politie doe je beter voor de nederlandsche mens ,rot op met je verekkte achterlicht

Beantwoorden

We hebben dit als Repaircafe Rijpelberg de afgelopen jaren ook aangeboden. Komt helemaal niemand op af terwijl het wemelt van de onverlichte fietsen. Misschien is zeer strikt handhaven door politie wel de beste oplossing.

Beantwoorden

Er fietsen meer mensen zonder licht dan met…
Als de blauwe willen schrijven ze er zo een paar honderd op, op een schooldag welteverstaan. En vergeet sport verenigingen niet, ik zie het dagelijks…

Beantwoorden

Hoezo, “Bekeuring bepaald niet gratis”? Die krijg je nooit gratis want je moet altijd administratiekosten betalen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *