8reacties

Tweede autobrand vannacht (4 foto’s)


Om 02.10 uur vannacht rukte de brandweer uit voor een personenauto die in brand stond op het Sallandhof in de Rijpelberg. Een voorbijganger zag dat de achterkant van een personenauto brandde waarna hij 112 belde. De brand was nog maar net begonnen en de brandweer die snel ter plaatse was kon de brand snel blussen waardoor de schade aan de auto beperkt bleef.
Hoe de brand ontstond is (nog) niet bekend. De politie doet onderzoek en roept een ieder op die iets verdachts zag te bellen naar 0900 – 8844. Eerder vannacht brandde in Brouwhuis een camper volledig uit.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Nou lekker zeg.... Das paas meter vn me huis😒 shit zeg en rond deze tijd was ik de baby aan het voeden!!!

Er zit een dik uur tussen de ene en de andere brand, nu kun je camerabeelden gaan zoeken tussen die twee locaties in die tijd.

zou die gene die er verantwoordelijk voor is ermee willen stoppen voordat er onschuldige slachtoffers vallen alvast vriendelijk bedankt

Op 2 dagen na, precies 5 jaar geleden, is hier ook een auto in brand gestoken.

toch niet normaal ,hopelijk staat deze pyromaan ergens op camera beelden ,zodat hij eindelijk gepakt kan worden.

Nellie van Osch

Update:
Het voertuig heeft door deze autobrand lichte brandschade aan de achterbumper. De brandweer vermoedt dat het om brandstichting gaat. De dader is nog niet gepakt. Wie tips heeft, belt de politie op 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

@Ingrid Harry op zaterdag 20 oktober 2018 om 10:28:

Je hebt een beter geheugen dan wij. Van die autobrand maakte Harrie Fotografie ook foto's die je op https://www.deweblogvanhelmond.nl/nieuw-helmonds-nieuws/autobrand-in-de-rijpelberg-fotos/ kunt zien.

is toch te gek voor woorden om zo mensen hun spullen te vernielen ,,hopelijk word de dader(s) heel snel gepakt en heel goed straffen

Dinie Slegers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: