Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.119 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Om 02.10 uur vannacht rukte de brandweer uit voor een personenauto die in brand stond op het Sallandhof in de Rijpelberg. Een voorbijganger zag dat de achterkant van een personenauto brandde waarna hij 112 belde. De brand was nog maar net begonnen en de brandweer die snel ter plaatse was kon de brand snel blussen waardoor de schade aan de auto beperkt bleef.
Hoe de brand ontstond is (nog) niet bekend. De politie doet onderzoek en roept een ieder op die iets verdachts zag te bellen naar 0900 – 8844. Eerder vannacht brandde in Brouwhuis een camper volledig uit.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

8 reacties:

Nou lekker zeg…. Das paas meter vn me huis???? shit zeg en rond deze tijd was ik de baby aan het voeden!!!

Beantwoorden

Er zit een dik uur tussen de ene en de andere brand, nu kun je camerabeelden gaan zoeken tussen die twee locaties in die tijd.

Beantwoorden

zou die gene die er verantwoordelijk voor is ermee willen stoppen voordat er onschuldige slachtoffers vallen alvast vriendelijk bedankt

Beantwoorden

Op 2 dagen na, precies 5 jaar geleden, is hier ook een auto in brand gestoken.

Beantwoorden

toch niet normaal ,hopelijk staat deze pyromaan ergens op camera beelden ,zodat hij eindelijk gepakt kan worden.

Beantwoorden

Update:
Het voertuig heeft door deze autobrand lichte brandschade aan de achterbumper. De brandweer vermoedt dat het om brandstichting gaat. De dader is nog niet gepakt. Wie tips heeft, belt de politie op 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Beantwoorden

@Ingrid Harry op zaterdag 20 oktober 2018 om 10:28:

Je hebt een beter geheugen dan wij. Van die autobrand maakte Harrie Fotografie ook foto’s die je op https://www.deweblogvanhelmond.nl/nieuw-helmonds-nieuws/autobrand-in-de-rijpelberg-fotos/ kunt zien.

Beantwoorden

is toch te gek voor woorden om zo mensen hun spullen te vernielen ,,hopelijk word de dader(s) heel snel gepakt en heel goed straffen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *