7reacties

WC Brandevoort op 1 na schoonste van Nederland


Winkelcentrum Brandevoort is het op 1 na schoonste winkelgebied van Nederland in 2016. Vorig jaar won Brandevoort deze titel, dit jaar ging die eer naar de Eindhovense Limburglaan.
Brandevoort scoorde met een rapportcijfer van 8,16 zelfs net iets hoger dan vorig jaar. Dat cijfers werd behaald door voldoende afvalbakken en schoonmaak, de architectuur en weinig zwerfafval.
Aan deze verkiezing van Nederland Schoon deden in totaal 559 winkelgebieden mee in 63 verschillende gemeenten. De rapportcijfers werden bepaald door bij elk winkelgebied plusminus 40 bezoekers te ondervragen en daarnaast keken observatieteams hoe het gesteld is met de feitelijke schoonheidsgraad.
Op de Ranglijst winkelgebieden 2016 (pdf) staan de rapportcijfers van de 12 andere Helmondse winkelgebieden. Winkelcentrum de Bus en de Hoofdstraat in Mierlo-Hout zijn de nummer 2 en 3 van Helmond en (net als vorig jaar) scoorde Winkelplein Straakven het slechtste dit jaar.
Onze stad doet het de laatste jaren goed qua properheid. In 2014 hadden we de schoonste winkelgebieden van Nederland en in 2013 hadden we de op 1 na schoonste winkelcentra van het land. Winkelcentrum Brouwhorst en Brandevoort werden dat jaar 2 en 3 in het klassement schoonste winkelcentrum van Nederland. En in 2012 had winkelcentrum Brouwhorst het op 1 na schoonste winkelcentrum van Nederland.

Nieuw Helmonds nieuws
7 reacties
Reageer

Kan niet anders komt nooit iemand stil verlaten wc

Frank van Hout

Weer gefikst. :-) Gefeliciteerd!!

Een slecht teken!

Ria van Aerle

Kan ook niet vuil worden. Spookcentrum. Loopt geen mens.

Gita Van Duppen

Daar bestellen ze alles via internet, veel te bang dat de kiet in brand vliegt door de hennep kwekerijen op zolder.

Klopt wel, slaapwijk.

Winkelcentrum??? Noemen ze dat al een Winkelcentrum?

Wessel Withagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: