Pieter

40reacties

Vervoort: Een veilige omgeving en vrijheid


Om te beginnen wil ik alle inwoners van Oekraïne heel veel kracht en sterkte wensen in deze ongelofelijk moeilijke situatie. Deze oorlog had nooit gestart mogen worden – geen enkele oorlog uiteraard. Wie van ons in Europa had kunnen vermoeden dat er een oorlog zou gaan uitbreken? En waarom? Alles draait in deze oorlog om macht, macht en nogmaals macht. Het is te onzinnig, triest en mensonterend voor woorden! (meer…)

20reacties

Vervoort: Maar wát gaan we bouwen?


Het huidige college van B&W heeft aangegeven dat we tot 2040 een opgave hebben om 15.000 woningen bij te bouwen. Dat is een prima streven. Het voornemen is dat er ongeveer 10.000 woningen in het centrum bij komen: 2500 op BSD Brandevoort en de overige 2500 verdeeld over de stad. (meer…)

20reacties

Vervoort: geen extra coffeeshops in Helmond


Willen wij als Helmond uitbreiding van de coffeeshops? Ons antwoord als CDA Helmond is NEE. Ik zit nu bijna 12 jaar in de Helmondse gemeenteraad en het gaat er al meer dan 12 jaar over een eventuele uitbreiding van de aantal coffeeshops in onze stad. De gemoederen lopen steeds hoog op als dit agendapunt weer wordt besproken. Wij als CDA Helmond zijn hierin heel duidelijk. Wij willen geen uitbreiding. (meer…)

35reacties

Vervoort: GELD moet ROLLEN


Voordat ik aan mijn eerste Column begin wil ik mijn voorganger Marcel Heesakkers ontzettend bedanken voor wat hij heeft gedaan voor ons als CDA Helmond en voor onze mooie stad. Hij was 7 jaar volop actief om een bijdrage te leveren om Helmond beter te maken. Marcel heeft besloten om te stoppen als burgercommissielid wat wij zeer betreuren. Wij moeten zijn keuze respecteren.
Nu inhoudelijk naar mijn eerste column.
(meer…)