9reacties

6 Foto’s van ’t station vanuit de hoogte


Vanochtend werd het stationsgebouw en de fietsenstalling officieel geopend. Met een statief van 6 meter hoog fotografeert Harrie Fotografie het Helmondse voortaan ook vanuit de hoogte. Zijn eerste serie van de Cacaofabiek viel in de smaak, daarom gaat de weblog zijn foto’s uit de hoogte vaker plaatsen.

SpoorzoneHarrie fotografeert 't vanuit de hoogte
9 reacties
Reageer

Potdikkeme, dat ziet er goed uit!

Waar zijn de bankjes ,op het perron als de trein weer eens vertraging heeft

Joost van Vondel

Wauw.....
Ik kan me nog goed de eerste workshops herinneren om een idee te krijgen hoe deze plek opgeknapt zou kunnen worden. Het heeft heel wat jaren geduurd voordat dit gebied herontwikkeld en gerealiseerd was. Maar het resultaat mag er zijn......
Mijn complimenten aan alle mensen die hieraan hebben meegewerkt... en heel veel daarvan zijn mijn oudcollega's.... Goed gedaan!!!

Het station was vanavond blij mijn bezoek te zien vertrekken. ;-)

Station is ook 's avonds heel mooi!

Bij de opening van het vorige station zei burgemeester van Elk destijds dat hij dit NS station wel opende maar dat het volgens de gemeenteraad niet af was. Nu kunnen we dan eindelijk zeggen dat het goed, mooi en af is! Helmond waardig!

Lodewijk den Breejen

te gek, heel mooi, ik ga regelmatig met de trein en ga dit moois vlug bekijken.

Kom regelmatig op het station en heb het zien veranderen! Ik vind het prachtig en ben hééél trots op mijn collega's die hieraan hebben gewerkt! Pluim!

Fietsen moeten voortaan in nieuwe stalling station
Vandaag worden alle fietsrekken rond het station verwijderd. Nu de nieuwe gratis fietsenstalling open is, geldt er een stallingsverbod voor alle andere plekken bij het station. Fietsen die nog in de tijdelijke overdekte stalling achter het voormalige Belastingkantoor stonden, zijn inmiddels verplaatst naar de nieuwe stalling.
Stond je fiets vanochtend toch nog ergens rond het station, grote kans dat die er vanavond niet meer staat en is afgevoerd naar de gemeentewerf. Wil je je afgevoerde fiets of bromfiets terug, neem dan contact op met de Stadswacht (telefoonnummer 0492 - 845970). Tegen betaling van de 'wegsleepkosten' van 25 euro (50 euro voor een bromfiets) kun je die weer ophalen.

René Smeets en Irma maakte donderdag foto's van de afbraak van de tijdelijke fietsenstalling. René maakte de eerste 5, Irma de zesde foto.

Bij de gemeente moet men wel even terug naar school:

"Deze stalling word opgeheven (...)"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: