Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.465 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Vanwege een melding van een vechtpartij op de Havenweg vannacht, kwamen de politie en ambulance ter plaatse. Het tijdstip van de vechtpartij was omstreeks 01.40 uur, we weten niet bij welke zaak het gevecht was. 
De medewerkers van de ambulance bekommerden zich om het slachtoffer. Hij werd in hun wagen nagekeken en daarna met voor ons onbekende verwondingen doorgestuurd naar het Elkerliek ziekenhuis. Zijn avondje carnaval was voorbij.
De met meerdere eenheden aanwezige politie hield 2 Helmonders van 17 en 23 jaar aan voor openlijke geweldpleging. Toen 1 van die 2 verdachten naar een politieauto werd gebracht, vond een andere 17-jarige Helmonder het nodig hem in het gezicht te slaan. Dat mag natuurlijk niet en daarom werd ook die kattenmepper opgepakt en meegenomen naar het politiebureau.

5 reacties:

Doen ze nomaal nooooooit

Beantwoorden

@Pietje op dinsdag 21 februari 2023 om 23:43:

Grappig. Maar wat triest dat zoiets zelfs met carnaval gebeurt.

Beantwoorden

Het is ook volstrekt onbelangrijk bij welke zaak , winkel of huis , dit gebeurd is.

Beantwoorden

@dartjan op woensdag 22 februari 2023 om 10:07:

Als wij het wisten, hadden we het erbij gezet.
De ene Helmonder zal het met je eens zijn, de ander wil het juist heel graag weten. Dat laatste blijkt uit het feit dat we bij incidenten als deze met enige regelmaat achter de schermen de vraag krijgen: was dat in café XX of op huisnummer YY of in welke wijk was dat? Waarom zetten jullie geen foto bij dat bericht van die persoon die vermist is? etc?
En daarom zetten we er af en toe een zinnetje bij als “we weten niet bij welke zaak het gevecht was.” Dat scheelt enkele Helmonders een berichtje naar ons achter de schermen. 🙂

Beantwoorden

Kattenmepper aight

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *