Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.270 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Column Ilse uit HelmondAan alles komt een eind. En daarom zal ik maar meteen met de spreekwoordelijke deur in huis vallen. Dit zal mijn laatste column voor deze weblog worden. Dit doordat ik, tijdelijk, geen inwoonster van Helmond meer zal zijn. Deze tijdelijkheid is afhankelijk van wanneer er mij een huisje wordt toegewezen door Huren in Helmond. Dus mocht je mijn columns erg boeiend, hilarisch of geestig vinden, schroom dan vooral niet om een klachtenbrief naar Huren in Helmond te sturen zodat ik snel weer inwoonster van Helmond kan worden en wie weet ook wel weer columnist!

Daarnaast is het zo, dat ik door mijn werk helaas geen tijd, energie en inspiratie vind om binnen de daarvoor bestemde tijd een goed geschreven column in te leveren. Ik heb daar liever mijn vrijheid in, zodat ik kan schrijven waar, wanneer en wat ik wil. Voor een weblog als deze, is het uiteraard te begrijpen dat er wordt geschreven over wat er in Helmond gebeurt, of weliswaar niet gebeurt. Gezien ik je daarvan niet op de hoogte kan stellen, kan ik je wat dat beter aanraden lid te worden van het Helmonds Dagblad. Uit betrouwbare bron heb ik inmiddels vernomen, dat er door mijn vertrek, een andere columnist in de plaats komt. Wie dit ook moge zijn, ik wens deze persoon daar veel plezier en succes mee.

Bedankt voor het lezen van mijn columns hier op de weblog!

Ilse

3 reacties:

@Ilse:
Vandaag jouw laatste column voor de weblog. Hartelijk bedankt voor jouw inzet en columns. Heel jammer dat je stopt, maar het is te begrijpen en helaas niet anders. Als je weer in het mooie Helmond genesteld bent, kunnen we samen bekijken of er wellicht iets is waar jij je tanden in kan zetten.
Er is inderdaad al een opvolger, zijn eerste column zal over 6 weken verschijnen. Jouw bron had dus gelijk.

Beantwoorden

Dag Ilse,

Bedankt voor de moeite die jij genomen hebt om via deze weblog de inwoners van Helmond mee te nemen in jouw visie, belevingen en interesses in Helmond.

Vervelend om te moeten wachten op een beschikbare woning in Helmond en ik hoop dat je niet te lang hoeft te wachten.

Succes!

Beantwoorden

Jammer maar begrijpelijk.
Ik heb je logs altijd wel leuk gevonden om te lezen.
In ieder geval veel succes met de zoektocht naar een huisje in Helmond, en hopenlijk ben je vlug weer een inwoner van deze mooie stad.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *