Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.432 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

8reacties

Dinsdag verhuist GGD Brabant-Zuidoost de Helmondse testlocatie naar Varenschut 11 op de autoboulevard Helmond. De locatie bij Sporthal De Braak aan de Wethouder Ebbenlaan is tot en met maandag in bedrijf.
Programmamanager Covid-19 Gonny van Loon: “In deze winterperiode ben ik blij en opgelucht dat we zo snel een binnenlocatie hebben gevonden in Helmond. Deze locatie is voor inwoners én medewerkers een vooruitgang, met uiteraard de gastvrije en professionele bediening die de inwoners van ons gewend zijn.”
De nieuwe locatie biedt meer testcapaciteit: “We creëren hier 3 extra lijnen, een welkome uitbreiding nu het aantal besmettingen blijft oplopen. Onderwijspersoneel en zorgmedewerkers kunnen zich overigens ook op deze locatie met voorrang laten testen. We krijgen extra ondersteuning van onze eigen vaccinatiemedewerkers die zich hebben laten omscholen nu het rustiger wordt op onze vaccinatielocaties.”
Voor een testafspraak moet je de landelijke afsprakenlijn bellen via 0800-1202 of die online plannen via www.coronatest.nl

8 reacties:

Ik stond vorige maand daar op de Ebbenlaan BUITEN in de rij te wachten. Netjes 1,5 meter van elkaar (alsof we de pest hadden)
Iedereen in deze rij had een mondpampertje op, ik dacht bij mezelf we staan buiten dus het is goed met deze idioterie. Ik had zoiets ik doe hem als ik die bouwkeet binnen mag wel op.
Na 1 minuut komt er een medewerker van de GGD naar me toe en verzocht mij om een mondpampertje op te zetten voor de veiligheid van de mensen die ook in de rij stonden te wachten. Toen ik hem mede deelde dat ik dat niet van plan was en hem wel opdeed als ik die bouwkeet binnen zou stappen dreigde deze van geen mondpamper op dan werd ik niet getest.
Mensen in de rij begonnen zich ook tegen mij te keren alsof ik zoals Ali B vrouwen heb verkracht.
Ongelofelijk hoe onze overheid het zover heeft gekregen om mensen tegen elkaar op te zetten. We stonden nota bene buiten, het waaide windkracht 4.
Ik heb vervolgens het nutteloze pampertje maar op gezet om een slaande ruzie te voorkomen.
De totale idioterie in een notendop. Paniekzaaien tot en met, met als doel totale controle.

Beantwoorden

De keuze van jouw woorden Sjef geven eerder jouw idioterie aan dan die van onze overheid. Respecteer nu eenmaal deze (belachelijke?) keuzes, ze doen dit echt niet uit het oogpunt om jou te plagen. Of denk je van wel?

Beantwoorden

Stef, ik ga helemaal met je mee.

Beantwoorden

@Stef op vrijdag 21 januari 2022 om 19:12:

Gewoon niet besmet raken en je aan alle regels houden hoef je ook niet te testen

Beantwoorden

Je zou beter wel een mondpamper kunnen dragen, met al die poep die er uit je mond komt.

Beantwoorden

In de nieuwe testlocatie kunnen 10% meer mensen per dag worden getest dan op de oude locatie.

Beantwoorden

Stef heeft gelijk. Jammer dat hij ervoor koos om die schaamdoek toch op te zetten. Wat een reacties ook hier weer.
Overigens zie ik het testen dadelijk vastlopen.. Er is wederom niet nagedacht over aanvoer bejaarden in auto’s. Die gaan de boel blokkeren.
Mondkapjes helpen niet, en buiten kan je niet besmet raken.
Mensen die klagen dat anderen geen masker dragen zijn kleuters die eigenlijk ook geen masker willen maar niet durven of echt zo dom zijn dat ze denken veiliger te zijn. Pure afgunst tav. de mooie vrije mens Stef, in die rij en ook hier.

Beantwoorden

@Stef op vrijdag 21 januari 2022 om 19:12:

Je hebt volkomen gelijk het gros kan of wil niet meer zelfstandig nadenken en gelooft ieder woord van die leugenaars uit den Haag.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *