Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.270 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vannacht rond 03.30 uur hield de politie op de President Rooseveltlaan een auto met 4 mannen staande. In het voertuig werden inbrekerswerktuigen en een vuurwapen aangetroffen waarop het viertal werd gearresteerd.
De bestuurder kreeg een stopteken omdat het vanwege de Tijdelijke Wet Coronamaatregelen niet is toegestaan om met 4 personen (niet uit 1 gezin) in 1 auto te zitten. De inzittenden kwamen uit verschillende steden in Nederland en reageerden erg zenuwachtig op de controle.
Nadat andere agenten ter plaatse kwamen, werden de mannen 1 voor 1 uit de auto gehaald en nader gecontroleerd. Toen bleek dat er een vuurwapen in de auto lag. Hierop werd het viertal meteen aangehouden. Het vuurwapen bleek een echt vuurwapen te zijn, klaar voor gebruik zo meldt de politie. Alle inzittenden zijn ingesloten in het cellencomplex in Eindhoven. De recherche zal de zaak verder onderzoeken in verband met de inbrekerswerktuigen (met daarbij de verdenking dat zij op boevenpad waren) en het vuurwapen. Ook krijgen zij allenmaal een proces-verbaal voor het overtreden van de coronamaatregelen.

1 reactie:

georganiseerde misdaad dit.kan niet hard genoeg aangepakt worden.te gek voor woorden dat dit gespuis s nachts doodleuk op pad is terwijl wij een avondklok opgelegd hebben gekregen…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *