Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
19reacties

Harrie Fotografie maakte gisteren 21 foto’s van mensen die naar het centrum kwamen. Niet iedereen hield zich aan de ‘anderhalve meter = minder doden-afstand’. De vraag is: wie wel en wie niet? Of er in Helmond al coronaboetes (maximaal 390 euro per persoon) werden uitgedeeld, weten wij nu nog niet. 
Zie je trouwens liever bewegende beelden van gisteren: kijk dan naar deze impressie.

19 reacties:

Uit hetzelfde gezin hoef je ook die afstand niet toe te passen

Beantwoorden

Weet niet maar dat zijn gezinnen die gewoon bij elkaar horen en niet ziek zijn de rest hield netjes afstand van elkaar daar mag je ook niks over zeggen ga niet zeggen dat ze geen afstand houden

Beantwoorden

Die mannen op dat bank op de laatste foto is in ieder geval fout!
Maar wel goed dat hij dit fotografeerde, die is niet bang. Ik zou het niet durven te fotograferen! Maar je ziet het overal, ook bij de Warande! 🙁

Beantwoorden

Als je familie bent en in een huis woont, mag je naast elkaar lopen

Beantwoorden

@Steven Lamphen op zondag 29 maart 2020 om 21:34:

hoe weet jij of die mensen wel of niet ziek zijn. Je kan corona hebben en zelf NIET ziek zijn. Maar je kan wel ANDERE mensen BESMETTEN.

Beantwoorden

In de heistraat is niet veel beter daar loopt iedereen met 2 of 3 langs elkaar..soms lopen ze uit elkaar

Beantwoorden

Geen probleem? Die kleinste agente, die 2 mannen op het bankje, en die man en vrouw bij het kasteel zijn kennissen van elkaar. Veel gaat goed, mooi, maar snap wel waarom de politie geen bonnen uitschrijft. Dit is niet te doen voor hun. Hoe moeten zij zien dat iemand een gezin is of een verliefd stelletje en of ze wel of niet besmet zijn. Allemaal aan ze vragen? Niet te doen!!

Beantwoorden

Idd, ik zie dat de politie heel dicht op elaar met een man staat te praten. De overige mensen horen duidelijk bij elkaar. Dus ik zie niet zon probleem.

Beantwoorden

Gaan we nu iedereen aan de publiekelijke online schandpaal nagelen terwijl we niet weten wat de onderlinge verhouding is tot elkaar? Een gezin kan gewoon samenlopen. Ik ben er voor om gewoon thuis te blijven, maar dit is gewoon sensatie zoeken.

Beantwoorden

Bedankt dat je ons op de foto hebt gezet wij zijn een gezond gezinnetje. En zijn na de foto zelfs gesplitst. Maar dat was niet intressant. En dat er een geruime tijd een groep van 6 personen voor ons stond ook niet. Ook zag u dat wij ontsmettingsmiddel bij hadden want wij hebben u ook gezien dus u ons ook. Jammer dit.

Beantwoorden

Dit bericht en foto’s slaan nergens op! Het zijn stelletjes of gezinnen die je samen ziet.
#fail

Beantwoorden

Er zijn mensen die het niet begrijpen wat er loos is denk om de ouderen en de kleinkinderen

Beantwoorden

Zomaar mensen fotograferen, zomaar beschuldige.( alsof hier iedereen kent die op de foto’s staan)..netjes om zomaar ff een oordeel te hebbe…

Beantwoorden

Mensen blijf toch gewoon binnen en ga niet met 4 man naar de markt ???? het duurt alleen maar langer zo. 2 man naar buiten is 2 man risico om besmet te raken en mensen te besmetten.

Beantwoorden

Gaan we zo iedereen in de gaten houden?????

Beantwoorden

Zeg “Harrie Fotografie” als jij nou ook gewoon eens binnen blijft…

Beantwoorden

De meeste houden zich netjes aan de regels ..op fotos lopen gezinnen of geliefde niks mis mee ..behalve deze foto…goed voorbeeld hoor…chapeau ????

Beantwoorden

@Lieke op zondag 29 maart 2020 om 21:34:

Waarom zijn die fout? Allereerst maar eerst eens goed kijken. Dat is een dame met kort haar. Ten tweede, waarom kunnen 2 mannen op 1 bankje niet? Kunnen 2 mannen uit 1 gezin niet? Lijkt er bijna op dat je iets tegen homoseksualiteit hebt. Beetje jammerlijke reactie.

Beantwoorden

@Tanja op maandag 30 maart 2020 om 07:58:

Ik zie het probleem niet. Staan redelijk ver uit elkaar. Check de tegels op de grond maar eens.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *