Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

  GGG Helmond

Wij hebben de proef op de som genomen en in de praktijk getest welk navigatiesysteem in Helmond als beste uit de bus komt. Onze eindconclusie en daarmee meteen ons eerlijk advies is om er voorlopig maar geen aan te schaffen. Wordt het een klein beetje moeilijker, zoals momenteel hier in Helmond, is er niet 1 systeem dat naar behoren werkt.
Al na 192 meter in het centrum kwam er rook uit 3 navigatiesystemen en 2 andere gaven eerlijk aan het niet meer te weten. 120 Meter verder spraken 3 anderen in een taal die wij nog nooit gehoord hadden. En er was er ondertussen zelfs 1 die ons naar Helmand in Afghanistan aan het sturen was. Toen enige systemen zelfs onderling ruzie begonnen te maken, zijn we gestopt met deze test. Kortom, het was een grote puinhoop.

hoe wij de autonavigatiesystemen testten.

1 reactie:

als ik een auto zou hebben zou ik ook zoveel navigatiesystemen nodig hebben.. want ik verdwaal nogal makkelijk.. maar als ik het hier zo bekijk.. ben ik bang dat ik nog redelijk mn weg weet te vinden in helmond. hihi!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *