Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.234 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

GGG Helmond

Deze zomer krijgt Helmond de primeur en komt daarmee wederom wereldwijd op de kaart te staan. Door de samenwerking tussen een bekende brouwerij en een Helmondse horecazaak kan op hun terras voortaan 1 meter bier worden besteld. Belangrijkste voordeel is dat men op het terras niet meer hoeft te klagen omdat men zo lang op de bediening zit te wachten. Leuke bijkomstigheid is dat het ook personeel uitspaart waardoor de prijs van het pilsje flink omlaag kan.
Helaas mogen wij de naam van de Helmondse uitbater nu niet noemen. Anders zou dit primeurtje  aan onze neus voorbij zijn gegaan. Maar de goede lezer zal bij het uitgaanslog zeker aanwijzingen vinden.
Voor de techneuten: de druk en ook de koeling wordt middels kleine accu’s in de meter bier zelf geregeld.

voor de geweldige innovatie.
.

2 reacties:

Die dingen hadden ze vorig jaar kermis toch ook al bij “Toff” (ik dacht dat het daar was) op de tafels staan?!

Beantwoorden

@Ad:
Als het waar is wat je schrijft (en waarom zouden we hier twijfelen aan jouw woorden) dan zijn we gewoon genept met die primeur. Blijkbaar zijn we minder kroegtijger dan we zelf dachten. Anders hadden we dat zelf ook geweten natuurlijk en ons niet laten neppen.
Een andere mogelijke verklaring is dat we een jaartje te laat zijn met dit bericht. Niet zo heel vreemd overigens want de verantwoordelijke voor De GGG-rubriek bij de weblog houdt namelijk ook nogal van Vruuger.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *