Buiten is het 24 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 88.240 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
320reacties

Hoe vaak hoor je niet dat er in onze stad niks te beleven is?
Dat het Stratumseind veel leuker is?
Dat er doordeweeks niks te doen is, zelfs niet op ’t Havenplein of de Steenweg?
Dat het te duur is geworden?
Toch zien we vele Helmondse kroegen regelmatig aardig gevuld!
Welnu, in deze log willen we jullie mening vragen over je vaste kroeg(en).
Zo krijgen we een aardige bloemlezing van wat er waar leuk en wellicht wat er waar minder is. Hier kun je het zonder censuur zeggen, wat in je eigen kroeg wellicht niet kan. En hier bereik je natuurlijk een groter publiek met je mening dan in je eigen café. 

Onderstaande gelegenheden bezoeken we OF zelf OF we horen er vaker wat van. ’t Aambeeld, d’n Aanloop, Bascule, Basta, Dadas, Die 2, Dolino, Entre les Deux, Franske, Gouden Kegel, de Kapper, de Kei, Maxim, Muziekcafé, de Penning, Plaza, Café de Sport, ’t Vensterke, de Vlinder, de Wekkerrr, Zeezicht.
Zijn er wel veel, zouden we een drankprobleem hebben?
Vandaar dat we de vaste gasten van voorgaande horecagelegenheden extra aansporen te reageren. Dan weten we er (met zijn allen) weer meer vanaf.
Zet er wel duidelijk de naam van je kroeg bij, dat maakt het wat duidelijker.

320 reacties:

@Linda
Vreemd dat je niet binnen mocht, terwijl je wel was uitgenodigd.
En die minimum leeftijd van 25 jaar is ook belachelijk. Ik kan wel begrijpen dat iemand beneden de 18 jaar niet wordt toegelaten, maar je ziet steeds vaker dat de minimum leeftijd wordt verhoogd.

Beantwoorden

@ Linda + @ Pieter + @Porcupine: Tja leeftijd is leeftijd ook al ben je een kanjer, Linda. K ben er nog niet geweest. Wel gehoord dat ze wat hardere trance draaien.
Moet ook redelijk gevuld zijn. As k er geweest ben dan lezen jullie het ckers hier. Groeten.

Beantwoorden

Uitgaan in Helmond?

Eeeh, Ik vind persoonlijk dat er de laatste jaren heel veel in veranderd in het uitgaansleven in Helmond. Monroe’s, de Buren, Avnace, Hot News en meer zaken zijn gewoon verdwenen. Tja kan er ook niets aan doen da’k al zo oud ben. En er is eigenlijk niet echt wat voor terug gekomen.
Het verwonderd mij wel dat een aantal zaken steevast op vrijdagavond en zaterdag’s na 1 leeglopen cq zijn. Dan vraag ik me toch af wat men mist in Helmond. Een grote discotheek zal er denk ik niet komen omdat die straal vanaf Time-out te klein is. (Als je me begrijpt) en een Lounge-achtig gebeuren lijkt me ook niets. Thema-avonden, Live muziek en dat soort zaken lijken het goed te doen. Kijk maar naar Eindhoven. Verschillende kroegen die do. ’s avonds een goede vulling hebben. En ja de vrijdagen zijn daar ook slap.

Alsje het maar gezellig hebt toch?

Beantwoorden

uitgaan is niet meer zo gezellig als enkele jaren geleden, en het is te duur.ben weer eens uitgegaan,zijn we op de hoek van de oude aa geweest,ben de naam kwijt, veel oude bekende,maar de bediening was traag,de muziek heel zachjes,toen naar de penning,halve liedjes en overvriendelijk niet leuk,vlinder staat nog steeds voor op de hoek de ruige mensen waar je zo gezegt voor op moest letten nee dankjewel.cafe franske heb ik geen zin om tussen de jeugd te gaan zitten.bij de kapper op zondag geweest,daar staat nu een vrouw te werken die schreeuwt en uitvalt tegen klanten niet normaal,toen ik er toen eens kwam stond er leuk personeel achter de bar die meezongen en dansten nou daar zien ze me ook niet meer, en de wekkerr was in het begin wel leuk met muziek toen we binnen gingen en zag wat er binnen stond, zijn we weer meteen gegaan,sorry dat ik zo negatief ben.nee ik heb geen leuke gezellige, ja het eerste cafe dat ging nog wel, maar we blijven lekker thuis, daar kan je het ook gezellig maken .groetjes o ja ik geniet van deze weblog heerlijk om te lezen en te lachen.

Beantwoorden

@hannie:
Leuk te lezen dat je hier geniet van het lezen en lachen. Wij (en wie weet wie nog meer) waarderen jouw beoordeling van de natte Helmondse horeca weer.
Het café dat je zeer waarschijnlijk bedoelt is Café D’n AAnloop.

Beantwoorden

Gisteravond heerlijk op het terras bij het Pakhuis gezeten, heerlijk en gezellig was dat.
Prima vlotte bediening, ondanks de drukte.

Beantwoorden

Ik ga ongeveer 5 jaar bijna iedere dag uit, en aangezien ik een echte(ja trotse) helmonder ben meestal ook wel in helmond, hieronder volgt een korte door mij ervaren en gevormde mening over het uitgaans leven, de kroegen, en dus vooral de natte horeca van helmond.
Ik zal ze maar even appart van commentaar voorzien aangezien ik niet graag een en ander over een kam scheer.
-cafe dadas,hardrockcafe(enige in helmond),de bazen magmoet en mustafa zijn wel ok, is 4 jaar lang mijn dagelijkse stamkroeg geweest, doordeweek toupen, zeer zachte muziek(veel te zacht),poeltafel(pluspunt), en in het weekend komt er heel ander volk, jong alternatief, wel altijd heel goede sfeer,gezellig,maar je moet er van houden,7 dagen per week open van 20:00uur tot 03:00uur
-cafe het vensterke, kom ik ook ong.twee jaar iedere dag, simpel en kort: heeel leuke,gezellige en buurtkroeg, mario is een topbarman—een echt horecabeest, in het weekend altijd vol en druk en feest, kortom; altijd en iedere dag leuk!!alleen woensdag dicht.
-cafe de steenweg(voormalig),dat wordt een cafelounch van stichting sem(stichting educatieve multimedia), die gaan het hele pand gebruiken voor kunstenaars, podium, oefenruimte, voorin het cafe, enz.opening gepland ong.eind augustus.
-cafe de wekker, hier komt het meest uiteenlopende volk wat ik maar kan bedenken, ik kom er regelmatig, vind de twee bazinnen niet heel erg vrolijk, altijd heel harde muziek,op de een of andere manier voor mij niet aantrekkelijk, de maandelijkse zomerparty’s zijn wel leuk en orgineel.
-cafe de basta, loop af en toe even binnen om te kijken of er iets is veranderd,en loop dan na 10 min weer aan, foute te harde muziek, irrietante toeters erdoorheen, wazig deurbeleid, bazen die zich nooit bij de kroeg laten zien en zich alleen in eindhoven bij hun wel goed lopende kroegen vertonen, veel drugsgebruik(naar mijn idee),ze proberen hun(wel goed lopende) basta uit eindhoven na te doen, een probleem; in eindhoven draait die kroeg op studenten, wij missen hier nog en hbo daarvoor, nee foute tent, en daarbij na sluitngstijd vaak vechten op straat.
-hot news,…eeeh ja daar komt het orgelmuseum,…op de steenweg?..eeh ja…
-cafe entre le deux, is maar twee dagen in de week open en op een dag zit er een kruk en een dj binnen(vrijdag),dus maar een dag in de week volk,wel druk, en goed dat het er is, dan kunnen de van 15 t/m/ 18 jarige tenminste ergens terecht, ook regelmatig vechten na sluiten,verder leuke tent voor bovenstaande leeftijden.
-bavariahouse, super mooi geworden, aanwinst voor helmond, goed eten, en grappig dat hun de discussie wel los krijgen in de gemeente raad en andere cafe’s niet over de sluitngstijden, daarbij weet ik op voorhand al dat ze die nachtvergunning krijgen ong.6 keer per jaar tot 07:00uur open.supertent!!
-cafe t parlement, is net overgenomen door een jonge en frisse ondernemer(of twee,maar een die is er altijd), is nu iedere dag druk, leuk personeel, aardige baas, goed eten, dus we wachten af..
-west ende, terecht een prijs gewonnen voor de terrasvernieuwing vorig jaar, heel mooi, gezellig, goed personeel, kaart vind ik tegenvallen voor vegetariers, en hotel is veel te duur, eten is er zeer goed verder, goede tent.
-cafe zeezicht, nog maar 3 dagen per week open tijdens de zomermaanden, op zaterdag altijd vol en zeer gezellig(leeftijd ong van 21 tot 30), pieter is een goede barman,..leuke tent alleen jammer dat er geen(wienig) terrasruimte is.
-eetcafe boscotondo, 3 e keer failliet, eigen schuld,als je daar iets wil beginnen moet je of geld meenemen om het min.een jaar uit te houden, of kwalitiet te leveren, de laatste ondernemer had het beide niet, daarbij was het een chagrijn en was er slecht personeel, dan vraag je erom.
-cafe de kei, ruud is een goede barman, voordeel is dat ze tapjupiler hebben,iedere zondagavond vanaf 00:30 uur is het vol en feest(horecapersoneel),zeer leuke en ondernemende tent,altijd leuk, op woensdag dicht.leuk is dat ze al om 16:00uur open zijn.leuke tent.
-cafe de vlegel, iedereen weet van wie het word, en vele zaten al te wachten dat ie weer begon, dus als het in augustus open gaat zal het zeker een afgeladen vol en druk borrelcafe worden, aan de andere kant langs de kei heeft hij het pand van de makelaar gekocht en daar komt een louchcafe over een tijdje.
-de bank, zeer goed eten, goede bediening,aanrader om te lunchen.
-cafe de kapper, van dezelfde baas, is niet mijn cafe, chagrijn achter de bar altijd, kom er dus nier meer
-cafe t franske, ook van dezelfde baas, doordeweek, weekend, overdag, altijd volk, is een leuke kroeg, leuk en goed personeel,op zaterdag veel jeugd, de rest wat ouder volk.
-t pakhuis, sorry willy maar je kan een eetcafe met zo een enorm terras niet alleen laten draaien op jong onervaren(goedkope)bediening, ze zullen ook ondersteund moeten worden door ervaren en rotten van het vak, oftwel, ik hoor het van iedereen en deel die mening voluit, het duurt veel te lang voor je geholpen word(afrekenen min.10 min, bestellen min. 15 min. enz),ligt aan jong en onervaren personeel, verder moet de baas niet zijn personeel de les lezen midden op het terras, slechte lunchkaart, diner is wel goed, ze hebben gewoon geluk met de aaa lokatie, daarom is het er druk.
-cafe de vlinder, leuke tent, niet mijn tent, maar vaak is het er totale feestchaos, leuke actie met die dames voor 10 cent drinken toen, vaak vroeg dicht.
-cafe de bascule, in het weekend open,leeftijd is ongeveer 21 jaar tot 35 jaar, goed deurbeleid, leuke muziek, goed barpersoneel, leuk cafe.
-cafe plaza, ook voor de jeugd op zaterdag, doordeweek vaak dicht, op vrijdag rustig, in het weekend altijd druk, zeer raar en omslachtig deurbeleid, vlot personeel, en heel orgineel van de dj-contest die ze hebben gehad.goed cafe.
-la perla,superrestaurant(ja is wel geen natte horeca, maar dat moest er even tussen door)
-cafe de penning, heel klein, veel kaarten, vaak rustig, aardige bazen, goed cafe(etje)
-de’n aanloop, het ondernemers cafe van helmond, op vrijdag borrelen, aardig barpersoneel, leuke kroeg, wel wat andere slag volk.
-cafe maxime, de gemeentelijk sluitng was onterecht, alleen maar turkse muziek, erg(!)raar barpersoneel, drinken uit de fles,en iedereen is de hele tijd turks aan het praten, niet mijn kroeg.
-cafe adas(voormalig papparazzie)nieuwe eigenaar, regelmatig danseressen, dance en r&b muziek, ziet er verouderd en versleten uit, drinken uit fles, en veel turks en pools gepraat, niet mijn kroeg.
-cafe dolino, is nog dicht op last van de gemeente
-cafe wall street, orgineel dat ze jamsessies houden, leuk personeel, ondernemende baas, niet mijn ding maar wel goed cafe op zich.
-muziekcafe, zeer goed en leuk cafe, enorm uiteenlopend publiek, leuk personeel en patrick(baas) is een topgozer, veel live optredens, en vooral na de kasteeltuinconcerten is het zeer gezellig!!,Grootste scherm van helmond voor de voetbal liefhebbers,..aanrader!
-grand cafe m(voormalig gouden kegel), zeer,zeer,zeer mooi geworden, dance muziek, goed personeel,leuk dat ze ook een snookertafel hebben, in het weekend druk en goede sfeer, doordeweek nog veeeel te rustig, leuke tent.
-t’filmhuis, kan je zeer gezellig en sfeervol wat drinken in een artistieke omgeving.
-t’cabaret, leuk cafe, lekker eten, mooie zaal erachter, rob(baas) is relaxt, is goede tent
-cafe maska, poolse tent, en ook veel r&b volk, niet mijn ding, voel me er niet thuis
-cafe whilhelmina,t’vat,de molen,t’aanbeeld(kom ik vaak, en is zeer aardig personeel en zeer leuke bazen),de sport,de brouwer,de kegelaar,luxor(zeer mooi verbouwd!!),half 12,lambert,enz,enz,nog veel meer, als iemand er nog behoefte aan zou hebben dat ik die overige cafe’s nog ga beschijven dan laat maar weten.
nu hou ik op, wat wel belangrijk is om te weten, dit zijn mijn ervaringen, niemand moet zich aangevallen voelen, en ik heb alleen, even haastig, een aantal puntjes per cafe opgenoemd, dus zal ongetwijfeld vaak een plus en/of minpunt bij zaken vergeten zijn.

ach ja, bovenal vind ik het in het helmondse uitgaansleven nog steeds leuk, gezellig en goed uit te houden, alleen mis ik een hogeschool, die studenten zorgen er dan voor dat het doordeweek niet zo saai is…

Beantwoorden

Mooie opsomming van het uitgaansleven in Helmond, Geert. Laat die andere cafe’s maar komen.
Trouwens krijgt Helmond binnenkort waarschijnlijk een HBO-opleiding. Misschien dat er dan ook wat meer studenten in Helmond uitgaan.
Overigens vind ik dat je de dames van De Wekkerrr… wel wat tekort doet, maar misschien ben ik wel bevooroordeeld

Beantwoorden

Beginnen de kasteeltuinconcerten weer, begint het alweer te regenen.

Beantwoorden

@ Ad. Krek wa’k daacht!

Beantwoorden

@Ad; volgens mij hebben we toch mooi weer, veel plezier en luistergenot als je er heen gaat.

Beantwoorden

Ben er inderdaad geweest en het was er een stuk gezelliger dan op de kermis!
Op naar volgende week.

Beantwoorden

Er is genoeg te doen, alleen niks vernieuwends.. iedere week hetzelfde liedje.
Wordt saai!

Beantwoorden

Na een rondje kermis wilde ik vanavond nog ergens een pilsje pakken.
Omdat mijn stamkroegske gesloten was, viel mijn eerste keuze op de nieuwe zaak D’n Tram op de Marktstraat waar voorheen het Oude Brouwhuis zat. De dame achter de bar serveerde me netjes een pilsje. Maar na enige tijd verdween ze plotseling. Toen mijn glaasje bijne leeg was, kwam toevallig de uitbater van de zaak binnen, maar gunde mij geen blik waardig. Geen vers pilsje dus. Ook de dame die daarvoor achter de bar stond was weg. Ik dus ook.
Na enige omzwervigen, er was dus weinig te doen in het uitgaanscentrum, kwam ik terecht in grandcafe “M’ waar voorheen De Gouden Kegel zat. En een lawaai van muziek dat er was. Ik kon na enige tijd een pilsje bestellen. Toen ik afrekende dacht ik dat ik niet genoeg betaald had. De persoon achter de bar bleef maar boksbewingen maken, maar gaf toch wel het wisselgeld terug. Bleek toen dat hij mee stond te dansen met de muziek.
Toen ik het tweede pilsje wilde bestellen, bleek het vat leeg te zij. Kan altijd gebeuren natuurlijk. Maar na een tijdje kon ik toch mijn biertje bestellen.
Groot was mijn verontwaardiging toen de muziek stopte, en kort daarop werd gezegd dat we de zaak moesten verlaten. Een kennis van mij zei dat hij toch eigenlijk wel zijn pilsje op wilde drinken. Dat mocht niet. We gaan sluiten, en je moet er uit, was het antwoord.

De zaak op de Markt is mooi verbouwd, daar zeg ik niets van. En dat er publiek voor is, zal ook wel zo zijn. Maar om je klanten zondermeer je zaak uit te knikkeren, gaat me toch wel te ver

Beantwoorden

t uitgaansleven in Helmond is gewoon kut, óf je moet van barhangen houden.. dansen kan er niet omdat er altijd klote muziek doorheen wordt gemixt zoals skihut shit of ander soort bagger(grease megamix etc)
de M begint er op te lijken .. Plaza is ook wel aardig maar das weer veel te druk
t word tijd dat k ga verhuizen 😀

Beantwoorden

Sinds een paar weken ben ik iedere vrijdag in plaza te vindene en het is er super gezellig. Niet te druk, je kunt er goed dansen en er gebeurd altijd wel weer wat. ZOals gisteren bv… 7 politieagenten haaldden een jongen van 17 uit plaza omdat hij zelf bier tapte en aan meisjes zat en even later ging het personeel elkaar uitdagen voor een striptease. Was erg gezellig 🙂 Volgende week weer 😀

Beantwoorden

@ Noud: De zaak op de Markt is mooi verbouwd, daar zeg ik niets van. En dat er publiek voor is, zal ook wel zo zijn. Maar om je klanten zondermeer je zaak uit te knikkeren, gaat me toch wel te ver

Nou dan maar weer terug naar de Wekker, Noud !!!

Beantwoorden

@Solveg
De Wèkkerrr… was woensdag gesloten, anders had ik zeker mijn heil niet ergens anders gezocht.
Maar afgelopen weekend sprak ik iemand die een dag eerder herzelfde had meegemaakt bij M.
Ze hadden de hele avond met een groepje op het terras gezeten, en gingen op het eind van de avond nog even naar binnen. Rond 1:15 kwam de “grote baas” binnen, en zette de muziek uit. “Allemaal naar buiten”, werd er geroepen, en ondanks dat ze even daarvoor nog een drankje hadden besteld moesten ze weg. Ze konden hun drankje maar half opdrinken, en werden toen door een portier naar buiten gebonjourd.
Service van de zaak, zullen we maar zeggen.

Beantwoorden

ik vind gewoon simpel, DE buren en monroes moeten terugkomen!!!

verder is helmond niet veel aan!!

Beantwoorden

Kwam gisteren over de Steenweg en zag Lounge Café Velvet. Weet iemand wanneer dat open gaat en wat dat nu precies gaat worden? Tussen de posters door kun je een beetje zien hoe het wordt: wel mooi en zeker anders.

Beantwoorden

VELVET wordt volgens mij WEL VET!!!!

Beantwoorden

WIst niet goed waar ik het moest schrijven dusja…
Gaat er iemand nog naar de horrornight volgende week? Ik ga er wel heen maar of ik daar blij mee ben weet ik nog net zo niet…….

Beantwoorden

@linda
Waar is dat dan te doen? En waarom lijkt het je niks en ga je er toch heen?

Beantwoorden

@pieter

Daar kon je je eigen een maand geleden voor inschrijven en wordt daar bij berkendonk gehouden
Het lijkt me niks omdat ik er al eens geweest ben en ik heb mezelf gezworen om nooit meer te gaan maar ik kan nou eenmaal geen nee zeggen als mijn broertje zo lief vraagt…..

Beantwoorden

Is er al iemand bij cafe de vlegel van jos wijnen geweest.

Beantwoorden

@Linda, kan jij iets meer vertellen over de ” HORROR-night”. Wie organiseert het en noem maar op ?

Beantwoorden

cafe de vlegel???? is dat waar plaza zat of heeft die vlegel van een Jos Wijnen weer een andere kroeg geopend? tsssssssssssss

Beantwoorden

Angie, die vlegel van een Jos Wijnen is inderdaad uitbater van een nieuwe kroeg geworden. De Vlegel is op de Kasteellaan vlak naast De Kei.
Ik heb begrepen dat de gewone man of vrouw er niets te zoeken heeft, want het is een zogenaamde “ondernemerscafe”.

Beantwoorden

@ Angelique

Ik geloof dat ene Jan of Jos Gruijters dat organiseerd. Je kunt je er geloof ik niet meer voor inschrijven, maar het een of andere dropping met allemaal griezelfiguren die je uit het bos willen “verjagen”. Het is een tocht van ong 1,5 uur en begint bij het bos daar bij berkendonk.

Beantwoorden

Velvet launch op de steenweg? Lijkt mij een vindingrijk ondernemer te zijn,met kijk op de sociale maatschapppelijke behoeften van de re-creatieve inwoners van helmond.
Moet er wel bij vermelden dat de gevel van de Velvet Launch bijdraagt aan de kleur en fleur van de steenweg,echt weer een verfrissend gezicht.
Helmond krijgt weer nieuwe energie.!!

Beantwoorden

Hey mensen ik ben zeker op mijn plekje in Helmond, als ik uiga met meestal een grtoe groep dan wil iedereeeeeeen naar cafe de wekkerrr omdat, dat gewoonweg de gezelligste kroeg is in Helmond. Het personeel is altijd gezellig, de muziek is altijd top, de hele sfeer is gewoon goed, je kan zijn wie je bent jong of oud het maakt niks uit. kijk eens voor de gein op http://www.cafedewekkerrr.nl en je zult merken dat het gewoonweg een leuke kroeg is. Maar ik ben ook vaak met vrienden te vinden in Eindh in kafe de buurvrouw, dat is ook een geweldig gezellige kroeg. Ik hoop dat ik nog lang in deze cafe’s mag komen. Oja voor ik het vergeet ik ben op zoek naar een baan in de horeca ben 22 jaar. Ik hoop dat iemand iets leuks voor me weet laat dat dan even weten. thnx. kus linda

Beantwoorden

@Linda
Toevallig hebben de twee dames die De Wekkerrr uitbaten, in Cafe de Buurvrouw gewerkt voordat ze hier in Helmond begonnen.
Ook Baukje, die regelmatig achter de bar staat in De Wekkerrr, heeft daar gewerkt.

Beantwoorden

Baukje heeft die daar gewerkt ja? dat wist ik niet. Ik kom regelmatig in de wekkerrr eigenlijk bijna elke week, en in de buurvrouw 2 keer per maand. Maar ik vind het echt superkroegen, je kan gewoon jezelf zijn das toch echt wel fijn tegenwoordig. Ik hoop ook echt dat cafe de wekkerrr nog zeker n paar jaartjes door draait. maar dat komt wel goed whaahaah.nou mischien tot vrijdag dan maar he. kus linda

Beantwoorden

@Linda
Nu ken ik dus ook het gezicht achter de naam.
De volgende keer pakken we er een samen.

Beantwoorden

Dat doen we zeker Noud. Ik heb veel over je gehoord. en kan dus nu ook jou gezicht bij je naam.wahhaha maar cafe de wekkerrr is gewoon een hele gezellige kroeg waar ik graag kom en altijd zou blijven komen. Ach genoeg tijd nog om te feesten, a.s. vrijdag zijn we weer van de party!! Lekker pilsje pakken bij margrit en angeel wahhahah. mischien tot vrijdag, wel lache dat je me zo snel hebt ontmaskerd, hoe wist je wie ik was dan???? kus linda

Beantwoorden

Ben van ergernis opgehouden met kiekjes schieten als ik op stap was, maar nu M open is, Velvet in aantocht is en het op vrijdag ook wat drukker wordt, den kik er toch over weer te beginnen 🙂

M is op vrijdag tegenwoordig super, aanrader om een keer een biertje te gaan pakken, net zo druk als op zaterdag.

Daarbij kan Tuur tenminste enigsinds op niveau draaien, en dat verhoogt de sfeer meteen. Vind de M een beetje vergelijkbaar met de hippe mini-clubs die je in Amsterdam kan vinden.

Beantwoorden

@Linda
Ik hoop dat je niet alles wat je over me hebt gehoord gelooft. 🙂
En hoe ik er achter kwam wie je was? Heel eenvoudig. Een nieuwe naam hier, en een “nieuw” gezicht in mijn stamcafeeke, en de conclusie was al snel getrokken dat jij Linda wel bijna moest zijn.

Beantwoorden

Wat een gebazel allemaal!
Iedereen moet maar voor zichzelve uitzoeken wat goed bij hem of haar past.
Kneuterigheid ten top.

Beantwoorden

Zijn er kopers voor dadas?
Wat een ballentent is dat geworden de laatste jaren. Niets meer wat het is geweest.

Beantwoorden

Basta moeten ze sluiten! De deux ander personeel inzetten.
De wekker is al helemaal niets.
De Vlegel is voor paupers en homo’s.
De Kei is voor gehoor gestoorden.
Het Kappertje de alimentatiebar van Helmond. De vlinder is een dagelijse kermis vol kampers.
Laat ik over de rest maar zwijgen.
Helmond heeft het niet. Laten we het daar maar niet over eens zijn ipv wel! Ik weet dat dadas eerdaags wordt overgenomen. Zal tijd worden. Eindelijk die zielige figuren eruit en fatsoenlijk publiek binnen. Een echt Longe cafe voor mensen boven de 21. Dat zou pas gaaf zijn.

Beantwoorden

Wat een slappe meningen over de cafe’s in helmond.
Je doet alsof je de man bent in de horeca maar uit je reacties kun je opmaken dat je er de ballen verstand niet van hebt.

Beantwoorden

nouja zeg… Het is duidelijk dat niet iedereen plezier heeft in Helmond maarja plezier moet je zelf maken. Dat kunnen andere niet voor je doen. En als Helmond dan toch niets is voor je, dan ga lekker naar Eindhoven want zo iemand als jou is Helmond liever kwijt dan rijk lijkt me….

Beantwoorden

Stappen dat doe je zaterdagavond in de bascule, lekkere muziek en gezellige mensen

Beantwoorden

helliemond rulezzz..
tis altijd kei gezellig..
maar al vind ik wel dat er wel een vette discotheek mag komen

trouwens er zijn afgelopen vrijdag fotos gemaakt van ons bij de vlinder

heeft de vlinder een website??

kuzzzzzzzzz delana

Beantwoorden

Ik hoorde zojuist dat Basta op de Steenweg te koop staat. Zelf ken ik die tent niet zo goed, maar gezien wat er hier allemaal geschreven staat, lijkt het me dat bijna niemand dat erg zal vinden.

Beantwoorden

velvet is al bijna vet!!!haha word WELvet

Beantwoorden

store tent als je durf kom je zelf kijken in de maska…

Beantwoorden

Mensen nogmaals als herinnering :

http://WWW.MASKA.NL

the Dancing ..wees er snel bij!

Beantwoorden

Wat ook een leuke kroeg is buiten dadas en ’t franske … de maska op de markt. Er zit nu een nieuwe eigenaar in, en die heeft zn zaakjes goed voor elkaar. Salsa, RnB, Trance, Hardstyle, Hardcore- en salsafeesten… het gebeurd daar allemaal. Lekker dansen, beetje babbelen .. tis eigk gewoon een ondergrondse club. Dus dat zou ook nog een optie zijn.

En idd dadas.. mijn stamkroeg.. gezellig met Machmud en Richard een topavond hebben. Van de muziek moet je houden maar het is er iig altijd gezellig!!

Beantwoorden

best leuk om uit te gaan in helmond veel leuke kroegjes en vooral erg vriendelijk en gezellig personeel.

nu zoek ik alleen die mooie meid waarmee ik zaterdag 13 januari heb gedanst in de vlinder, ik was erg dronken en was me te erg aan het misdragen sorry daarvoor.

ze is rond 3 uur met een vriendin in de taxi gestapt en vertrokken naar lieshout.

mail me [email protected]
liefs van iris aan alle stappers, drinkers en dansers in en omgeving Helmond.

Beantwoorden

@ geert blenckers 11-12-06 02.25 uur:
geert je hebt helemaal gelijk .daar gaat zelfs amsterdam jaloers op wezen.
bat boy

Beantwoorden

de stad moet gewoon veel langer open blijven maakt niet uit welke kroeg..
en ja er moet eigelijk wel een goeie discotheek in helmond komen.
als die er is dan word het alleenmaar beter voor helmond..
dus de stad moet langer open blijven en er meot een goeie disctheek komen

Beantwoorden

de stad moet echt langer open blijven,
het begin pas rond 12 uur en 3 uur is het dicht dat ik toch kort ??

maargoed wat BAT BOY zegt vind ik ook
een goed idee een discotheek 🙂
krijgen ze echt geen spijt van !
maar dan moet ie niet om 3 uur sluiten

groetjesss

Beantwoorden

kgoa liever hier in hellemond n pilske vatte dan in eindhoven, mì al die studentjes op do en vr, verskrikkeluk. Gezellig zôjpe hier, de wa jongere mense die kenne noar plaza of deux, wilde wa swingen en ge bent wa ouwer, zeezicht of meen part de bascule. T vat in de twidde haag is trouwes elleken dag op woensd. na open, en tis r alt druk

Beantwoorden

@ kleine

ik heb het volgens mij helemaal niet over een discotheek gehad, ik heb enkel gezegd dat het een toppie tent word waar Amsterdam jaloers op zou kunnen zijn

Beantwoorden

Ik zag vanmiddag dat Grandcafé M op de Markt alweer verleden tijd is.
Het heet nu Het Stadscafé.
Zit er nu ook een nieuwe eigenaar in?

Beantwoorden

@porcupine
Zoals ik het hoorde zijn het dezelfde mensen die er al inzaten. Omdat het niet liep zoals ze hoopten, willen ze toch weer het gezelligere kegelgevoel terugkrijgen. De oude eigenaresse (Riekie) had het heropend hoorde ik.

Beantwoorden

wilde even zeggen dat de basta weer helemaal terug is en in een nieuw jasje gestoken is en er zeker niet meer gevochten en gedeald wordt dat omdat die zaak overgenomen is en hij zeker een stuk veiliger en gezzeliger is geworden,,,dus kom allen kijken en oordeel

Beantwoorden

ik ga al jaren niet meer uit in helmond sinds dat de zaak en monroes er niet meer is ga ik er niet meer heen als je 30 jaar bent ben je in sommige kroegen al snel te oud met vergeleken wat er rond loopt en als je niet goed kijkt waar je loopt of kijkt heb je zo ruzie nou is dat dan gezellig stappen in helmond ik drink liever thuis een lekker pilsje ten eerste is het niet zo duur en je kunt doen en laten wat je wil tegen woordig laten ze op de haven en steenweg snotblagen van 14 jaar al binnen ik vind dat daar veel beter op gecontroleerd moet worden Dit is mijn mening over het stappen in helmond!!!!!!!!

Beantwoorden

De stad is altijd ‘open’. Het gaat om winkels of Horeca die op een bepaalde tijd open gaan of sluiten.
Er is nog geen sprake van een ‘slotgracht’sluitings principe!!

Beantwoorden

Ik was gisteren voor het eerst in cafè de Vlegel. Mijn mening is dat het een super leuke kroeg is. Het was lekker druk….lekkere muziek en mensen van jong tot oud. Een aanwinst voor helmond.

Beantwoorden

@Stapper:
Dat is ook toevallig, ik ben daar vorig weekend voor het eerst geweest. Inderdaad goed druk, lekkere muziek en een mooi interieur met netjes gekleed personeel. Helaas toch niet helemaal mijn soort kroegje maar ik zal er wel vaker even een paar pilsjes gaan pakken als ik ga stappen.

Beantwoorden

Gewoon naar muziekcafe komen. daar is meestal live muziek. super bandjes. super sfeer en voor weinig geld.

Beantwoorden

Tip: Kasteeltuinconcerten en na afloop naar het muziekcafe. Ik zag net dat het programma van de kasteeltuinconcerten bekend is.

Beantwoorden

Helga, dan zal ik eens heel vlug gaan kijken!

Beantwoorden

Het programma van de Kasteeltuinconcerten ziet er veelbelovend uit. Ik denk dat ik dit jaar zeker weer gan kijken.

Beantwoorden

Weet iemand wat er aan de hand is bij de Vlinder? Was gisteravond gesloten met een brief op de deur van de burgemeester dat hij het voor een maandje had gesloten.

Beantwoorden

Dan zullen er wel zaken zijn gevonden die er niet thuis horen.

Beantwoorden

@Johan
Dan heeft de burgemeester er zeker na drie uur geen glaasje wijn meer kunnen bestellen 🙂

Beantwoorden
Porcupine (a.k.a. Noud)

Maar even zonder gekheid.
Vorige week zijn er op zaterdagavond controles geweest op het Havenplein en Havenweg. Misschien dat het daar iets mee te maken heeft.
Het kan ook te maken hebben met enkele stevige vechtpartijen die er schijnen te zijn geweest.

Beantwoorden
Porcupine (a.k.a. Noud)

Oorzaak vechtpartijen kampenellies.
Dit kost veel geld: met de kermis gesloten.
Maar eigen schuld dikke bult.

Beantwoorden

Ik denk als House /Dance liefhebber,dat er op dit gebied te weinig voor georganiseerd word.Samen met mn collega heb ik een Dance programma op Stadsradio Helmond,en wat me opvalt is dat er over heel Nederland feesten worden georganiseerd,maar dat je zelden Helmond tegenkomt,en dat is jammer.
Hoe komt dat dan,vraag je jezelf af?
Accomodatie?,Tekort aan jeugd/jongeren initiatief,Organisatie risico?Gemeentemedewerking?
Ik bedoel,om maar eens n balletje op te gooien,Berkendonk,schijnt heilig te zijn.
Zo’n geweldige stek,maar er gebeurt al jaren niets mee.
Wie houdt dit tegen?
Waarom al deze ideen tegenhouden?
Geef de jongeren de mogelijkheden om HUN stad te ontwikkelen en op de kaart te zetten.(binding met een stad krijgen)
Zolang ze dat in Helmond niet vinden ,zullen ze er geen binding mee krijgen ,en zullen ze uitgaan in andere steden,zullen studeren in andere steden,sporten in andere steden,en evt ook gaan verhuizen.Dit willen we toch niet.

Peter Jansen
Programma “Dance Garden” Stadsradio Helmond
Ieder vrijdag van 22.00 tot 23.00 uur CU

Beantwoorden

Ga is lekker een pilsje pakken bij Grand Cafe TOFF! Ook op zaterdagavond wordt het daar NA het eten een gezellige tent! (Tijdens het eten ook wel, maar dan kun je nog niet dansen..;))
En anders is natuurlijk FRANSKE altijd een goed alternatief :)!!
Bij de Bascule komen voortaan teveel ‘onfrisse’ mensen, vroeger gingen we er echter altijd heen!
Vlinder is voor alleenstaande 30+ die goud dragen, Plaza is een tent voor onder de 18 en ja.. wat heb je dan nog meer. Zeezicht is ook niet meer wat het geweest is en bij het Pakhuis is de bediening belabberd!! Terwijl het wel een gezellige sfeer uitademt.
Nou.. rest mij nog te zeggen dat ik zometeen maar lekker een borrel ga drinken in de stad!! HET TERRAS IS NATUURLIJK ALTIJD LEUK!! Doeiiiiii
P.S. Ik wil niet alleen maar klagen, maar sommige dingen moest ik ff kwijt 😉

Beantwoorden

Heej Heej..
Kben vorige week vrijdag in Helmond geweest.. en we zijn toen naar D’n Tram geweest..de kroeg van familie van mn vriend!
En ik heb t daar hartstikke gezellig gehad! Echt een topper!

Groetjes Chantal

Beantwoorden

ik weet niet wat voor geitenwollensokken figuren of potten hier een bericht achterlaten maar de vlinder en de kei zijn super kroegen.

Beantwoorden

aan Sjojske.valt helemaal niet op marcel om reclame voor je eigen toft te maken, en een goedmakertje om cafe franske nog even te noemen.en andere even een duw te geven.

Beantwoorden

Iemand al geweest bij Grandcafé Le Baron op het Havenplein? Zoja: hoe is het?

Beantwoorden

he mensen.
kom regelmatig in dn tram en het is er reuze gezellig.
ge kent komme woar de ge wild mar gezeligheid moete tog zelf make.
lekker als ge oit de stad terug kumt en ge hed nog zin in n pilske en ge houwd ok nog van ouwe muziek dan zitte doar goed.

Beantwoorden

ben erg benieuwd hoe Helmond leeft,26 oktober kom ik een weekendje tjekken!heb dr zin in!

Geert geit uit Harlingen!

Beantwoorden

Wij zijn er trots op,om te lezen dat we zeer positieve reacties krijgen op ons cafe.
Het blijkt ook voor mijn collegas eens te meer op ieder potje past….Dus voor ieder wat wils.Wij hopen in mei ons 12,5 jarig jubileum te vieren en wensen iedereen een super 2008.
Groet,
Patrick vd P.
muziekcafe-helmond.com

Beantwoorden
Muziekcafe-helmond.

vindt franske toch wel de beste,en gezelligste kroeg van helmond.
een kroeg waar allerlei volk komt.
maar ja,smaken verschillen.
helaas hebben we een goede,vaste klant verloren.
frits,ik kon je niet zo lang maar je was een toffe kerel.en een goede kaarter,die gezellig van een potje bier hield.

frits rust zacht,en we zullen je missen.
waarwel kaart maatje.

Beantwoorden
skuppe vrauw kaarturt !

Ik heb bij Le Baron gewerkt. Echt een slechte werksfeer. Ze lieten mij al het werk doen. En de baas Brigitte betaalt pas wanneer je 3 maanden na je ontslag(dat ze doen door je niet meer op de werklijst te zetten totdat je er iets van zegt) er keihard om moet zeuren. Ik ben nou al sinds november weg en heb nog steeds mijn geld niet!!! Ik hoop dat ze snel failliet gaan!
Verder mist er in Helmond echt een discotheek. Niemand die ik ken gaat nog graag naar Helmond op stap. Zonde

Beantwoorden

Sander ik wil niet veel zegge maar als jij dronken bent ben jij dan braaf niet dat ik het niet met je eens ben maar het ligt niet aleen maar daar aan politie agenten die uit hun neus staan te vreten is ook de oorzaak

Beantwoorden

Persoonlijk vind ik het uitgaan in Helmond altijd erg gezellig.
Natuurlijk, het is overduidelijk dat we in Helmond toch wel iets missen..
Mijn voorkeur gaat altijd uit naar Plaza, en af en toe Zeezicht en Franske.
Dat je altijd dezelfde mensen ziet, vind ik eigenlijk wel gezellig.. vooral omdat je die mensen dan beetje bij beetje beter leert kennen!
Dus,
eerlijk gezegd, snap ik niet waarom Helmond nou zo in de – staat!
Groetjes,
PKC

Beantwoorden

hey
wat is velvet lounge eigenlijk voor iets? Hoor van sommige dat het super is daar maar de meeste vinden het niks.. wat vinden jullie van de velvet?
Ik ben er nog niet aan toegekomen om er te gaan kijken. Kon het niet opbrengen. Franske en zeezicht zijn toch eigenlijk wel mijn gezelligste vaste kroegen..

Beantwoorden

@linda:
We hadden eerder een log over de Velvet Lounge. Kijk hier maar eens. Behalve een beschrijving, kun je er doorklikken naar een fotoreportage en staan er al behoorlijk wat reacties en meningen.
Mocht je er een keer gratis willen gaan drinken: dat kan. In onze kennisquiz over Helmond stellen we meestal 2 keer per week een vraag. Met het juiste antwoord maak je een goede kans op 5 gratis drankjes bij de Velvet, de huidige sponsor van dat spel.

Beantwoorden

Ik las zojuist in het Eindhovens Dagblag dat Walter Smits uit het Bavaria House is gezet en dat Hutten Catering het beheer gaat doen.
En dan tekent de verslaggever op “Volgens een woordvoerder van Hutten zal het bedrijf de lijn voortzetten die de afgelopen drie jaar gevolgd is door Walter Smits.” En meer van dat soort zalvende woorden. Mag zo’n meneer van de krant geen kritische vragen meer stellen of is hij al aan het staken?
Ben ik en elke Helmonder nu gek of die verslaggever? Elke Helmonder weet toch dat het slecht ging bij het Bavaraia House. Vele organisatoren wilden er niks meer mee te maken hebben. Dat Hutten en Bavaria dat onder de pet willen houden, snap ik. Maar dat het ED daaraan meedoet… Of zou Bavaria House een grote adverteerder bij het ED zijn die je niet voor het hoofd wil stoten?

Beantwoorden

Een disco zodat de Helmondse jeugd niet naar Gemert hoeft zou leuk zijn. Alhoewel onze kinderen (tweeling van 17) het nog steeds hartstikke fijn vinden in Plaza, zou het toch wel een leuke afwisseling geven zo’n megadisco.
Wijzelf zijn veertigers en wij vinden dat Helmond goed aan de weg aan het timmeren is met de kasteeltuinconcerten, jazz en nu ook weer het impact gebeuren. Jammer dat Plato niet van de grond komt,dat is echt wat wij hier nog missen tov Eindhoven met de Effenaar, echt leuke concerten in een leuke sfeer. Maar na afloop van de kasteeltuinconcerten gaan wij graag naar het muziekcafé waar de sfeer goed is en waar het publiek,een mix van jong en oudere jongere prima met elkaar omgaan. Wij voelen ons hier erg op ons gemak, met misschien wel ouderwets een echte dansvloer waar gretig gebruik van wordt gemaakt.
Kortom, Helmond is zo slecht nog niet.
Groetjes,
Martin

Beantwoorden

Walter Smits is de oorzaak van het mislukken van het Bavariahouse. Vervelende man, misplaatste grootheidswaanzin. Mafia?

Beantwoorden

Toen ik nog in Helmond woonde ging ik vaak uit in Dadas. Dat zal nu wel niet meer bestaan (ik heb het niet bijgehouden, is al meer dan 15 jaar geleden). Toen was dat het enige alternatieve cafe dat Helmond rijk was en waar een beetje (in onze ogen dan) leuke muziek werd gedraaid en waar de sfeer relaxed was. Af en toe gingen we ook wel even naar Roadhouse op de traverse (is dat nu niet iets voor daklozen??)maar dat was het dan wel.Meer was er voor ons in Helmond niet te vinden. Wij gingen dan ook steevast in het weekend stappen in Eindhoven. En dat vind ik nog altijd een 100% betere plek om uit te gaan dan het doodse Helmond. In Eindhoven is keus genoeg voor iedereen en je vind er altijd wel een tent die bij je past. In Helmond hing altijd nogal een doodse sfeer en op de Steenweg werd er bij Hotnews (ja ja, dat heette toen nog zo) steevast gevochten, en soms zelfs iemand lek gestoken. Heb ik in al die jaren in Eindhoven nog nooit meegemaakt. Ik woon inmiddels alweer 15 jaar in Eindhoven en elke keer als ik in Helmond kom valt het me weer op; het is eigenlijk gewoon een groot dorp. Niks mis mee als je ervan houdt, maar uitgaan kun je er niet echt. Helaas.

Beantwoorden

Ik zou wel eens willen weten wat nu een leuk cafe is voor 30-gers/40-gers want volgens mij valt dat behoorlijk tegen!
En wat ik dan nog vervelend vindt is dat er toch gewoon gerookt wordt!!!!
Zo had ik gehoord dat de wekker erg leuk zou zijn maar we kwamen binnen en het stond blauw van de rook. Als astma patient dus niet leuk. Denk je eindelijk eens uit te kunnen en dan valt dat dus nog vies tegen.
Dus wie heeft er tips voor een cafe waar dan ook echt niet gerookt wordt???
thanks……..erica

Beantwoorden

@erica:
Omdat je na deze reactie ook reageerde op het log Helmondse horeca rookvrij, heb je kunnen lezen waar in de Helmondse horeca gerookt wordt. Daarmee kun je in ieder geval een flink aantal cafés wegstrepen.

Beantwoorden

Koninginnenacht! Is dat gezellig???

Beantwoorden

Helga, zullen we morgenavond zelf eens gaan kijken of dat gezellig is? Ik bel jou morgen! Weet iemand wat het programma morgenavond is en hoe laat het begint en gezellig word en zo…?

Beantwoorden

@Helga en Angelique

Dit vond ik op de website van Stadspromotie Helmond:

Koninginnenacht 2009
Ook dit jaar wederom een geweldig feest op het Havenplein en de Steenweg vanaf 20.00 uur waarbij heel Helmond volop kan genieten, natuurlijk gratis toegankelijk. Na het succes van de vorige edities kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Horeca Kanaalzone organiseert dan ook dit jaar i.s.m. Stichting Impact en Van Schijndel Events de derde editie van Helmond Koninginnenacht! Dit jaar wordt Koninginnenacht mede mogelijk gemaakt door Bavaria en Stichting Centrum Management Helmond. Ook dit jaar weer 2 verschillende podia met op het Havenplein het Bavaria Main Stage en op de Steenweg de Deux Dance Area. Op het Bavaria Main Stage staan vanaf 21:00 uur niemand minder dan Santa Rosa, Ferry de Lits en WC Experience. Bands die garant staan voor een complete avond feestmuziek.Op de Deux Dance Area staan 5 DJ's die elkaar continu afwisselen en zorgen voor een swingende party. Vanaf 20:00 uur kun je met mooie lichtshows en de juiste bass hier weer uit je dak gaan. 'Koninginnenacht 2009: een evenement voor jong en oud!'

Of het gezellig wordt kun je natuurlijk vantevoren niet weten. Gezelligheid moet je zelf maken, zeggen ze.
Overigens mogen de café’s tot 5 uur ’s ochtend open zijn.

Ik weet dat jullie ook wel van een spelletje of gokje houden. Bij De Wekkerrr.. krijg je bij elke 10 Euro die je spendeert een lot waarme je kaartjes kunt winnen voor een concert van de 3 J’s. Verder zijn er nog een drankkaart t.w.v. 50 Euro, en één van 25 Euro te winnen.

Beantwoorden

Kei leuk, maken we d’r lady’s night van. Nu alleen nog een oranje hoedje, shirtje of vlaggetje.

Beantwoorden

Ik mis eigenlijk het antwoord op de vraag van Erica: een leuk cafe voor 30-40érs.
Uit de reacties begrijp ik dat de Vlinder, de Kapper, Franske en het Muziekcafe ook bedoeld zijn voor de wat oudere??

Zelf heb ik nul stapervaring in Helmond (woon er een paar jaar) maar ik heb wel zin om ergens eens lekker een biertje te drinken met wat goede muziek erbij.

Beantwoorden

@Edward:
De Vlinder, de Kapper, Franske en het Muziekcafé zijn zeker aardige tenten voor die leeftijdscategorie. Je kunt daar De Engel (op de Markt), De Wekkerrr (aan de Steenweg) en ’t Vat (aan de 2e Haagstraat) zeker aan toevoegen. Geef even een beetje aan welke muzieksoort en kroegpubliek je graag aantreft, dan zal ik proberen je naar het meest geschikte stapadres te sturen. Want er is in Helmond redelijk wat voor ons oudjes. 😉

Beantwoorden

ik vind helmond zelf niet veel aan, ik zie dat der niet veel mensen binnen mogen – Deux/Plaza, met een perpaalde dresscode volgens hun wat niet goed is of te uitdagend vandaar dat het niet te vaak druk is. de uitsmijters zijn niet rieel,en gebruiken onnodig geweld.

gr b

Beantwoorden

Ik vind dat er wel eens een (kleine) discotheek ofzo mag komen in helmond, waar ze verschillende soorten muziek draaien. Iedere keer als ik zaterdags naar de stad ga en ik loop bijv. plaza binnen hoor ik alleen house house house en nog eens house. Ik vind house leuke muziek, maar niet continue! Er is geen 1 café waar ze r&b draaien, vroeger had je nog De Buren. Maar nu heb je helemaal niks.. Ze mogen zoiets ergens weleens plaatsen. Bijvoorbeeld in het oude postkantoor zou je mooi een discotheekje kunnen maken of in het gebouw van obragas. Waar je net als time out verschillende zaaltjes kan zetten en iedereen tevreden is met zijn/haar muziekstijl. Bavaria House is ook zoiets, hebben we een prachtige zaal gekregen waar we bijna geen feesten inhouden. Daar kunnen we ook 1 keer in de 2 maanden ofzo een feestje houden. 1 week een house feestje en die week erop een r&b feest? En bijvoorbeeld op impact zodadelijk. Ik vind het echt een super feest, maar daar komen ook alleen maar house dj’s? Daar kan je bijvoorbeeld ook 1 dj laten komen die r&b/reggeaton draait of iets dergelijks. Ik weet zeker dat een hoop mensen hier tevreden mee zullen zijn!

Beantwoorden

Hallo allemaal,

Ons favoriete cafe in Helmond is het stadscafe of te wel vroeger de goude kegel.
Voor elke leeftijd (vanaf 20 jaar) is er wel wat aan muziek en de drank is goed betaalbaar. Ook de uitbaters zijn schatten van mensen. Een mix van modern en oud bruin cafe waar je jezelf nog kunt zijn. Dus als het even kan zijn we hier dan ook te vinden.

Beantwoorden

Gister bij de wekkerrr geweest kei leuke kroeg goede muziek gewoon gezellig.

Beantwoorden

Hee!

Wij hebben even een vraagje;
normaal gesproken gaan we altijd opstap in Eindhoven maar wij wouden toch is een keertje wat anders, &willen we Zaterdag naar Helmond gaan,
we zijn 16jaar en wilde vragen of jullie een paar goede suggesties hebben, voor bv. welke kroegen leuk zijn?

alvast bedankt.
liefs ons.

Beantwoorden

Hee!

Wij hebben even een vraagje;
normaal gesproken gaan we altijd opstap in Eindhoven maar wij wouden toch is een keertje wat anders, &willen we Zaterdag naar Helmond gaan,
we zijn 16jaar en wilde vragen of jullie een paar goede suggesties hebben, voor bv. welke kroegen leuk zijn?

alvast bedankt.
liefs ons.

Beantwoorden

Hee!

Wij hebben even een vraagje;
normaal gesproken gaan we altijd opstap in Eindhoven maar wij wouden toch is een keertje wat anders, &willen we Zaterdag naar Helmond gaan,
we zijn 16jaar en wilde vragen of jullie een paar goede suggesties hebben, voor bv. welke kroegen leuk zijn?

alvast bedankt.
liefs ons.

Beantwoorden

Hee!

Wij hebben even een vraagje;
normaal gesproken gaan we altijd opstap in Eindhoven maar wij wouden toch is een keertje wat anders, &willen we Zaterdag naar Helmond gaan,
we zijn 16jaar en wilde vragen of jullie een paar goede suggesties hebben, voor bv. welke kroegen leuk zijn?

alvast bedankt.
liefs ons.

Beantwoorden

Hee!

Wij hebben even een vraagje;
normaal gesproken gaan we altijd opstap in Eindhoven maar wij wouden toch is een keertje wat anders, &willen we Zaterdag naar Helmond gaan,
we zijn 16jaar en wilde vragen of jullie een paar goede suggesties hebben, voor bv. welke kroegen leuk zijn?

alvast bedankt.
liefs ons.

Beantwoorden

Groot minpunt: Er is geen echte discotheek, alleen maar wat kroegetjes.. jongeren verlangen vaak naar een echte discotheek, die je wel in eindhoven kunt vinden. vandaar dat ze vaak zeggen ‘we gaan naar stratum’

Plus punten heb ik niet echt..

Beantwoorden

Groot minpunt: Er is geen echte discotheek, alleen maar wat kroegetjes.. jongeren verlangen vaak naar een echte discotheek, die je wel in eindhoven kunt vinden. vandaar dat ze vaak zeggen ‘we gaan naar stratum’

Plus punten heb ik niet echt..

Beantwoorden

Groot minpunt: Er is geen echte discotheek, alleen maar wat kroegetjes.. jongeren verlangen vaak naar een echte discotheek, die je wel in eindhoven kunt vinden. vandaar dat ze vaak zeggen ‘we gaan naar stratum’

Plus punten heb ik niet echt..

Beantwoorden

Groot minpunt: Er is geen echte discotheek, alleen maar wat kroegetjes.. jongeren verlangen vaak naar een echte discotheek, die je wel in eindhoven kunt vinden. vandaar dat ze vaak zeggen ‘we gaan naar stratum’

Plus punten heb ik niet echt..

Beantwoorden

Groot minpunt: Er is geen echte discotheek, alleen maar wat kroegetjes.. jongeren verlangen vaak naar een echte discotheek, die je wel in eindhoven kunt vinden. vandaar dat ze vaak zeggen ‘we gaan naar stratum’

Plus punten heb ik niet echt..

Beantwoorden

hey allemaal
wij zijn vorige week zondag naar de Lakei (voorheen Plato) naar een concert van dmc (run dmc) geweest. en ik moet zeggen, het was er top! mooie locatie, geen vervelend volk (helaas wel wa jong grut van 16 jaar die dr niks te zoeken had en maar wa stond te gape) geluid was top, verbouwing is dus goed gelukt!
hopenlijk halen ze nog meer artiesten binnen als dmc want dit was geweldig!

misschien een locatie om meermalig een hiphop en r&b feest te houden? want voor deze categorie muziekliefhebbers is er in helmond helemaal niks te beleven! 🙁

Beantwoorden

die is er zeker, in het bejaardentehuis bruist het nog elke vrijdagavond

Beantwoorden

Ach mensen, Helmond is nooit een uitgaansstad geweest en zal het ook nooit worden. Altijd dooie boel, geen reet te doen op de steenweg, behalve ruzie en steekpartijen. Nee, geef mij Eindhoven maar. Het enige goeie dat er uit Helmond komt is de trein naar Eindhoven.

Beantwoorden

nu heb je frendz maar komt ook alleen maar komt ook alleen de leeftijd rond de 16 jaar. Hot news is nog steeds een open pand waar iets leuks in gedaan kan worden. Waar is de goeie ouwe tijd van r&b??? Waar is de Buren?? Kan de Buren niet terugkomen??? I miss de buren 🙁 En inderdaad Monroes ook! Nu zit er iets waar bijna niemand binnen komt, weet niet eens meer hoe het heet. Daarnaast kom ik er soms op vrijdag of zaterdag langs en is die niet eens open!

Beantwoorden

Wat ik erg mis in Helmond ?
Dat is de pool kelder (van Patrick geloof ik ?).
Dat was zo’n mooie kelder, ik heb er wat tijd versleten.
En Monroe’s natuurlijk (van Roland), toen die net open was, wat jaren daarna is het hard achteruit gegaan, helaas (kwam natuurlijk ook door de privé omstandigheden van Roland).

Tijd voor een nieuwe pool hal in het centrum !!!

Beantwoorden

Ben gisteravond even bij Lokaal 42 op de Markt geweest. Een leuke zaak, met een uiterst charmante dame achter de bar. Wel mag er iets aan de (nog?)kale aankleding gebeuren.

Beantwoorden

leuk gezellig kroeg je is de engel
met nerderlandse muziek op de markt
van mark & wim en teras buiten
alleen staat de muziek vaak te hard in de avond als de tent vol is.je kunt er dan niet echt praten .maar ik vind het een top van een tent.
gezellig ga zo door Amsterdamers doen het goed in helmond.

Beantwoorden

Vroeger had men op de Steenweg in Helmond cafe Hot News van Bets en Cor Clinck. Wat een heel gezellig cafe was met vooral gouwe ouwe muziek. Dat werd druk bezocht door jong en oud. Zij sponsorden ook een team van destijds Hockeyclub Huac. Nu ben ik op zoek naar de trainingspakken van destijds, wit met rode vlammen er op. Heeft iemand die nog in zijn bezit. Ik zou die graag overnemen of in bruikleen nemen voor een toneel voorstelling. Graag reactie op [email protected]

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *