Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.188 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

In deze nieuwe categorie bezoekt een fotograaf Helmondse evenementen waar veel Helmonders komen. We zijn benieuwd welke zij gaan vereeuwigen. Vandaag de eerste door Wim van den Broek.


Vanmiddag bezocht fotograaf Wim van den Broek de wedstrijd Bruheze tegen een All-Star team met tal van ex-internationals, waarvan velen met een Helmondse achtergrond. Die wedstrijd werd gespeeld ter gelegenheid van de officiële opening van het nieuwe sportpark in Brouwhuis, sportpark Espendonk.

4 reacties:

Wim, jouw eerste succes met jouw rubriek hier is al meteen geboekt. Het Eindhovens Dagblad pakte de onderste foto van René en Willy van de Kerkhof van je: http://www.ed.nl/regio/helmondstad/7503891/Oudjes-speelden-tegen-Bruheze.ece

Volgens mij herken ik de scheidsrechter. Levert dat nog punten op?

Prachtige foto’s.

@ Jan
De foto van René en Willy van de Kerkhof
is door mij naar de media dus ook naar ED gestuurd.
Bij dat artikel staat nog een foto die niet door mij is gemaakt maar wel mijn naam bij staat.
Proffecionele vergissing lijkt me.