Buiten is het 19 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Bestuur en directie van Helmond Sport hebben besloten de samenwerking met Eric Meijers per direct te beëindigen. Dat werd vanochtend bekend gemaakt.
Dit besluit is genomen op basis van een langer intern proces aldus de club. Zij hebben er op dit moment geen vertrouwen in dat Eric Meijers de eerder gestelde gezamenlijke doelstellingen kan halen. Assistent-trainer Mario Verlijsdonk zal de taken van hoofdcoach per direct overnemen. Helmond Sport gaat zich intern beraden over de toekomst en hoe deze functie verder ingevuld gaat worden.
Eric Meijers kwam vorig seizoen van het Groesbeekse Achilles ’29 naar Helmond. Waar Meijers’ eerste seizoen succesvol verliep, begonnen Helmond Sport dit tweede seizoen stroef. Afgelopen week werd in de KNVB-beker verloren van de amateurs van IJsselmeervogels, gisteren bleek in de competitie Almere te sterk. Op dit moment staat Helmond Sport negende in Jupiler League (4 keer winst, 2 keer gelijk en 4 keer verlies).

5 reacties:

Ik steun Eric, helaas is dat nu te laat……………

Paniekvoetbal………………

Eric bedankt! Mijn eerste column op de Weblog was immers : https://www.deweblogvanhelmond.nl/columnisten/gastblogger/eric-moet-je-poepen/

Beantwoorden

Jammer voor Eric Meijers en Helmond Sport. Dat gaat ook nog een flinke duit kosten, Toch geld zat daar blijkbaar.

Helmond Sport-aanvoerder Ferry de Regt is ‘compleet verrast’. “De groep is verantwoordelijk, makkelijk om de trainer eruit te gooien. Ik weet niks van interne twijfels. Nooit iets van gemerkt.” Kortom, vanuit spelersgroep kwam de druk niet.

Beantwoorden

Het bekende verhaal. De ploeg presteert minder, en dan vliegt de trainer er uit. Ik dacht dat die elf op het veld moesten presteren, maar die mogen doormodderen.
Weer iemand wiens contracttijd betaald moet worden. Geld genoeg.

Beantwoorden

Vreemd, vorig jaar tot een paar wedstrijden voor de competitie meegedaan om het kampioenschap. Bij winst op Almere sta je gewoon op de 4e plek. Als je in de 88 minuut nog met 2-0 voor staat kan het niet aan de trainer liggen dat het 4 minuten daarna 2-2 staat. Het feit dat Ferry de Regt als aanvoerder van niets weet zegt genoeg over de communicatie. Kwalitatief niets op de bank, als types als Verberne in moeten vallen dan moet je helemaal niets verwachten. Wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor het aankoopbeleid? Meijers in ieder geval niet. Verlijsdonk en Strijbosch gaan hier echt geen verandering in brengen. Selectie is simpelweg niet goed genoeg er is slecht ingekocht. Triest dat er nu paniekvoetbal gespeeld wordt door directie en bestuur. Hadden we eindelijk eens een sympathieke trainer die met beide benen op de grond bleef is het weer niet goed. Ben benieuwd hoe dit verder gaat, en u?

Beantwoorden

Strijbosch is toch die keeper die in tien jaar 3x speelde?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *