15reacties

Het moet niet gekker worden!

Mijn schoonvader (geboren en getogen Helmonder, woonachtig in Hengelo, 67 jaar) geeft zijn kleinzoon (woonachtig in Helmond) voor zijn 7e verjaardag kaartjes om samen naar zijn eerste voetbalwedstrijd in een echt stadion te gaan. Iedere week als we naar de Wissen rijden en langs het Helmond Sport stadion rijden zegt hij: daar wil ik zo graag een keer naar toe! Opa kiest expres voor een niet ‘beladen’ wedstrijd: Helmond Sport – Go Ahead Eagles.

Hij heeft de kaarten besteld met opgave van zijn thuisadres (in Hengelo dus). Hij heeft wel de bevestiging van de bestelling in zijn mail ontvangen, maar er komen maar geen kaarten. Dus belt hij naar Helmond Sport en krijgt ze (nogmaals, want ze bleken achteraf in de spam te zitten) per e-mail thuisgestuurd.
Op donderdag voor de wedstrijd krijgt opa een mail in zijn mailbox met het verzoek om Helmond Sport aan te komen moedigen voor de wedstrijd. Vol goede moed gaan opa en kleinzoon vrijdagavond naar het stadion van Helmond Sport. Bij de ingang is er wat strubbeling om binnen te komen omdat de kaarten geblokkeerd zouden zijn, maar na wat navraag onder de stewards mogen ze naar binnen.
Tijdens de 23e minuut wordt ze vriendelijk verzocht het stadion te verlaten omdat opa verder dan 25 km van het stadion af woont! Na overleg mogen ze van de betreffende persoon bij Gods gratie de eerste helft blijven, daarna zullen ze door 2 personen naar buiten begeleidt worden. Opa geeft aan dat dit niet nodig is, dat hij zelf wel vertrekt. BELACHELIJK! Hoe erg kun je een mens vernederen!
Ieder mens met gezond verstand kan bedenken dat een opa van 67 met kleinzoon van 7 echt niet voor problemen zorgt!
En hoezo heeft mijn schoonvader dan überhaupt de kaarten toegestuurd gekregen. Dat kan bij aankoop toch al gezien worden dat hij verder dan 25 km van Helmond af woont. … en hoezo heeft de persoon aan de telefoon dan ook nog voor een 2e keer de kaarten toegestuurd??? Achteraf blijkt er in de spam een mail te zitten over dat de kaarten geblokkeerd zijn. Hoezo komen de kaarten en belangrijke informatie over geblokkeerde kaarten in de spam, maar het (in mijn ogen minder belangrijke) mailtje over het aanmoedigen in de normale inbox?
Bedankt #HelmondSport voor het verpesten van onze zoon zijn eerste kennismaking met de voetbalsport en zijn verjaardagscadeau, daar zal hij een positieve herinnering aan overhouden, not….
Dit bericht is vrijdagavond op Facebook geplaatst. Inmiddels is het dinsdagavond en hebben we nog geen enkele reactie van Helmond Sport ontvangen. Toch jammer!

In de reacties hieronder heeft Anke de Vries een update geplaatst.