Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 80.787 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Ook in 2018 verzamelen we (net als in 20172016, 20152014 en 2013) in een apart topic de nieuwsberichten over de opgerolde hennepkwekerijen, gesloten drugspanden en aanverwanten. Vandaag het eerste bericht in die categorie dit jaar:
Burgemeester Elly Blanksma heeft vandaag een woning aan de Wolfstraat voor 3 maanden gesloten. In het pand is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt. De politie heeft 28 november een onderzoek ingesteld bij het betreffende pand. Zij trof bij het doorzoeken van het pand 124 hennepplanten aan. De politie heeft haar bevindingen gerapporteerd aan de burgemeester. Op basis van deze rapportage heeft zij de tijdelijke sluiting per brief aangekondigd bij de eigenaar van het betreffende pand. De eigenaar heeft een zienswijze ingediend, waarna de burgemeester dit besluit heeft genomen.

6 reacties:

Goh, geweldig he die vrouw.. 😧

Beantwoorden
Irene van Scherpenzeel

👍👍👍👍👍👍

Beantwoorden

De hennepkwekerij aan de Baroniehof is opgerold
De politie heeft een hennepkwekerij met plusminus 420 hennepplanten aangetroffen op de Baroniehof in de Rijpelberg. Er werd niemand aangehouden, zo liet wijkagent Monique van Lierop vanochtend weten. Deze kwekerij in een huurwoning van Woonpartners wordt ontruimd.

Beantwoorden

Alleen de fronzen poster die er hangt heeft niet zijn werk gedaan 😎😜

Beantwoorden

Gaat goed daar

Beantwoorden

Jonge jonge mag ook niks meer

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *