Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.270 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

2 reacties:

Voor mij is er dus wel degelijk iets veranderd. Op de oude foto zie je rechts vooraan 2 huisjes die wat lager zijn. In het achterste ben ik geboren. Het huis ervoor is afgebroken, net als het mijne , het er achter staat er nog Het is nu bij de winkel op de hoek erbij getrokken. Er staan dus nog veel huizen van vroeger, maar net dat van mij niet. ook wel begrijpelijk want het was maar een eenvoudig huisje, gehuurd zolang door mijn ouders van mijn opa.

Beantwoorden

Ik werkte daar ongeveer 30 jaar geleden bij de fa. meulendijks ofwel Melamo genaamd. Dit was een metaalbewerkingsbedrijf waar in eerste instantie 2 personen werkten, en later door hard werken door mij en mijn collega is uitgegroeid tot een bedrijf met c.a. 10 a 12 personen. de Eigenaar en zijn vrouw woonden in het huis waar op de foto de lelijke eend voor staat. de werkplaats was achter het huis.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *