Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 106.411 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Naw zie je de Sjef van Schaijkstraat met achteraan de boog aan de Willem Prinzenstraat. Vruuger (rond 1940) heette dat deelte van die straat nog de Advocaat Botstraat, genoemd naar Mr. Joannes Baptista Bots uit de 19e eeuw. De hoek Heistraat en de Sjef van Schaijkstraat (nu niet zichtbaar) toonden we eerder bij Naw en Vruuger LIV.

1 reactie:

Ben in de Advocaat botsstraat geboren en opgegroeid. Was een leuke tijd .bij goed weer altijd op straat spelen,met veel kinderen uit de straat.haren te lang?Harrie de kapper wist er wel raad mee,schoenen stuk ,de weg over en Bouten repareerde dat wel.in de zomer zat s ,avonds iedereen buiten,lekker gezellig. Met de radio aan bij buurman sjaak of Adriaan.was er iets stuk ,was er altijd iemand in de straat die je kon helpen.kortom,een fijne buurt vroeger

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *