Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

schuurtje was niet groter

Beantwoorden
te kleine stalling

Ook een kanarie gele gazele dames fiets

Beantwoorden

Eigenaren van 7 gestolen fietsen gezocht
Van de 17 aangetroffen fietsen donderdag werden tot nu toe 10 eigenaren achterhaald. De politie zoekt daarom nog naar de rechtmatige eigenaren van de resterende 7 fietsen. Zie jij hier jouw gefotografeerde fiets en wil je die terug: bel dan de politie op 0900 – 8844. De donderdag aangehouden bewoner werd zondag na verhoor heengezonden. De politiewoordvoerder meldde dat hij verdachte blijft en dat het politieonderzoek nog loopt.
Gemiddeld krijgt de Helmondse politie dagelijks bijna 3 aangiftes van gestolen (brom)fietsen binnen. Voor wie dat niet wist: de stadswacht plaatst per jaar zo’n 400 gevonden (brom)fietsen op haar website. Daar zitten regelmatig ook gestolen fietsen bij.

Beantwoorden

Grote schuur geweest,hopelijk worden de eigenaren terug gevonden

Beantwoorden

onze fiets is ook gestolen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *