Buiten is het 3 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.428 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben gisteren in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Daarbij waren 2 Helmonders aanwezig: Secretaresse van het Jaar 2016 Anja Cox en professor Maarten Steinbuch. Hij kreeg vorige week de wetenschappelijke eretitel Simon Stevin Meester.
Anja over de Uitblinkerslunch: “Het was heel erg bijzonder om te lunchen op Paleis Noordeinde. Prachtig paleis, aardige mensen, heerlijk eten en een stralend koningspaar. Ik heb enorm genoten.”
De genodigden schoven aan bij de jaarlijkse Uitblinkerslunch van het koninklijk paar. Met deze lunch willen die 2 waardering tonen voor mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd. De 27 genodigden (pdf) (met ook bekende Nederlanders als Miss Montreal, Davy Klaassen en Jan Rot) ontvingen recentelijk een prijs of een andere onderscheiding. Daarbij gaat het om prestaties in uiteenlopende sectoren als kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap, sport of bedrijfsleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *