Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.450 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Dinsdagavond rond 21.45 uur verkocht een inwoonster van Helmond West een mobieltje voor 450 euro aan 2 personen. Dat duo kwam via een advertentie op internet bij haar terecht.
Nadat de 2 weer vertrokken waren, kwam zij erachter dat ze ‘betaald’ was met 9 valse bankbiljetten van 50 euro. De politie werd ingeschakeld en doet onderzoek naar de daders zo meldde wijkagent Henny Gehem vanochtend.
Ook vorige maand kreeg de Helmondse politie meerdere meldingen over dergelijk nepgelf. Wil je zelf geen slachtoffer worden van deze vorm van oplichting? Controleer dan altijd een bankbiljet als iemand contant afrekent want vals geld is vaak goed te herkennen. Op de website van de Nederlandse Bank staat daarover meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *