Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.059 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Vanaf zondag 8 mei gaat Flexbus 552 een andere route rijden. De nieuwe route loopt via de Geldropseweg en de Brandevoortsedreef en bedient de halte St. Antoniusweg. De haltes Rotonde Hoofdstraat en Baudevoort komen daarmee te vervallen. In december 2014 startte deze nieuwe vorm van openbaar vervoer met kleinere bussen in Helmond.
De bestaande halte Hamsvoort/ De Langekker wordt vanaf 8 mei een flexibele halte. Bij deze halte komt de bus alleen als iemand daar wil opstappen. Wil je bij bij die halte opstappen, dan moet je tenminste 5 minuten van tevoren telefonisch contact opnemen met de buschauffeur van Hermes. Krijgt hij of zij geen oproep voor deze halte, dan wordt een kortere route gereden. Komt er wel een oproep dan wordt de langere route gereden.

nieuwe route Flexbus 552

1 reactie:

Jammer. Zeker omdat buurtbewoners stelselmatig de busdoorsteek (slagboom) onklaar maken.
Hierdoor ontstaat er weer sluipverkeer.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *