Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.060 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield vanochtend rond 7.00 uur een 21-jarige man aan in zijn woning in Helmond-West voor een inbraak in een sportcomplex.
Hij zou maandagochtend hebben ingebroken bij het complex van voetbalvereniging RKSV Mierlo-Hout op Sportpark De Beemd aan de Wilgehoutstraat. Bij de inbraak werd niets meegenomen, maar er werd voor duizenden euro’s schade aangericht. Zo werden meerdere deuren en kozijnen beschadigd. De verdachte was te zien op bewakingsbeelden en agenten herkenden hem. De Helmonder zit vast voor verder onderzoek.
Een maand geleden veranderde de kantine en bestuursruimte van voetbalvereniging Bruheze in een ravage door het toedoen van 3 dieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *